01.06 | Επίπεδα & Υποεπίπεδα – Βιβλία Αλήθειας – Truth Legacy Books

6. Επίπεδα & Υποεπίπεδα

ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Το Ένατο Βιβλίο

A- A A+

ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ

Θα προσπαθήσουμε κατά την ακριβέστερη δυνατή προσέγγιση στην Αλήθεια –προσέγγιση, βέβαια– να σας δώσουμε την εικόνα του μετά, του μετέπειτα της πνευματικής ψυχής που αποχωρίζεται αιφνίδια από το υλικό σώμα.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η ψυχή όντας συνήθως ανέτοιμη να βιώσει την καινούρια και άγνωρη πραγματικότητα, παρά το ότι έλκεται από τον υλικό της χώρο με έλξη ήρεμης μεταθανάτιας θλίψης –αισθανόμενη ενοχές για την πρόκληση πόνου και δακρύων σε αγαπημένα πρόσωπα–, προσπαθεί να εγκλιματιστεί σε θαλπωρικά πνευματικά επίπεδα και να αφεθεί στην προστατευτική και παρηγορητική αγκαλιά του Ουρανού.

Έτσι εισέρχεται στον αδιάστατο και άμορφο πνευματικό κόσμο και, στην προσπάθειά της να ερευνήσει συμπαντικά επίπεδα πολλαπλών διαστάσεων και εμπειριών –συνειδητοποιώντας απόλυτα την εμπειρία του θανάτου ή και χωρίς συνείδηση αυτού του μεταφυσικού γεγονότος–, ενδέχεται να χαθεί προσωρινά σε χαμηλά επίπεδα πνευματικής ζωής ακολουθώντας αφώτιστες διαδρομές με δύσκολες επιστροφές σε φωτεινές σφαίρες.

Σε αυτά τα επίπεδα ενυπάρχουν πολλά στοιχεία του γήινου χώρου, ιδιαίτερα ο φόβος, η ανασφάλεια, η πνευματική αδυναμία που επεκτείνεται και στο νοητό υλικό σώμα, η αγωνία για την εξεύρεση πύλης επιστροφής, η αγωνία να μη χαθεί η επαφή με τους οικείους της Γης, η αγωνία να διατηρηθεί η προσέγγιση με αγαθά της Γης που θεωρούνται εξαρχής απαραίτητα, καθώς και η αγωνία για τον τρόπο αντιμετώπισης του χώρου και του χρόνου εντός των οποίων «λειτουργούν» οι απερχόμενοι από την υλική τους ζωή ναυαγοί – ναυαγοί πνευματικοί και υλικοί, σε έρημο πλήρους σύγχυσης λόγω ολοκληρωτικής άγνοιας.

Εκεί αρχίζει η πνευματική ταλαιπωρία και κατ’ επέκταση η νοητή σωματική, εκεί διαγράφεται η αγωνία της – και η απελπισμένη έκκληση της ψυχής για φωτεινές βοηθητικές διεξόδους συνταράσσει το Σύμπαν.

Αυτή η έντονη λειτουργία της πνευματικής δοκιμασίας είναι ένα πραγματικό γεγονός που βιώνουν οι πνευματικές οντότητες μετά τον θάνατο, ζώσες σε μια άγνωστη και αγωνιώδη πραγματικότητα, σε δύσκολα και πνιγηρά κατώτερα συμπαντικά επίπεδα, μέσα σε ασφυκτικούς κύκλους που στερούνται πύλες ή διεξόδους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποστούν τη στέρηση του Φωτός για πάντα, ότι θα απολέσουν τη δύναμη και τις δυνατότητες να αναρριχηθούν στα αιθερικά ανυψώματα για τη συνάντησή τους με το Φως. Απλώς απαιτείται η βοήθεια και η προσευχή από τους οικείους τους, καθώς και η σύμπραξη της Εκκλησίας για το ταξίδι της ψυχής στα γαλήνια θεραπευτικά πνευματικά επίπεδα του Φωτός. Οι ευχές αμφοτέρων επενεργούν πάντα θετικά και απελευθερωτικά, συνεργαζόμενες και συνενούμενες.

Η πίστη η ακλόνητη –αυτή που μετακινεί βουνά και τα πάει στη θάλασσα, αυτή που αστραποβροντά στην κορυφή των αξιών και έλκει τις αθέατες δυνάμεις των ορατών θαυμάτων–, η γνώση της ουσίας της ύπαρξης στη λειτουργία της ζωής στο υλικό επίπεδο, η γνώση και η αλήθεια της συνέχισης της ζωής υπό μορφή ενέργειας στα πνευματικά επίπεδα, η ανάπτυξη της εγρήγορσης, της φρόνησης, της διάκρισης, καθώς και συνοδοί των ψυχών και μορφοποιημένοι Άγγελοι οδηγοί-προστάτες: Όλα τα παραπάνω ανοίγουν πύλες και κλειδώνουν πόρτες ή και τρύπες του Σύμπαντος που οδηγούν σε σκοτεινές παγίδες.

Εσείς, που βιώνετε στη Γη, βοηθήστε τους απερχόμενους με τη δύναμη της Πίστης και της έντονης καρδιακής προσευχής σας, ώστε να ανοίξουν οι Πύλες του Ουρανού για να περάσουν οι αγαπημένες ψυχές στο Άγιο Φως και να λάβουν τη θέση τους στον ευλογημένο και γαλήνιο χώρο ανάνηψης.

Προσευχηθείτε με έντονη θέρμη προς την Υπεραγία Θεοτόκο να συντροφεύσει στα ταξίδια αυτούς που μεταναστεύουν στα επίπεδα ζωής του Ουρανού, να τους συντροφεύσει στην επιλογή του ανάλογου χώρου στο Φως – για την εξέλιξή τους και την προπαρασκευή τους για ανώτερες ενσαρκώσεις.

Οι επιμνημόσυνες δεήσεις, όχι αυτές με σημαιοστολισμούς και με πολυδάπανες θεατρικές παραστάσεις –δεν αναφερόμαστε στις τιμές των Ηρώων της Θυσίας–, μα οι ταπεινές, οι ευλαβικές, οι από αγάπη καρδιάς, οι αληθινές στον πόνο και στην απώλεια, φέρουν τη σφραγίδα του στίγματος στα καθαρά βήματα για την κατάκτηση της αναγωγής στους αιθερικούς κόσμους.

Σας συμβουλεύουμε να μιλάτε με τους αγαπημένους νεκρούς σαν να είναι παρόντες, να τους μιλάτε με τη γλώσσα της αγάπης, της συγχώρεσης, της συμπόνιας, με τη γλώσσα της πίστης, της ενθάρρυνσης, της συμβουλής – για να έχει η καρδιά σας το μέγεθος και τη δυνατότητα να εκτοξευτεί στα επίπεδα φιλοξενίας τους, στα επίπεδα της δοκιμασίας τους και να τους απαγάγει με προορισμό την εγκαθίδρυσή τους στο Φως το Αληθινό.

Προσευχηθείτε και συντονιστείτε με αυτές τις ψυχές για να τολμήσουν να πετάξουν προς τα άνω, και στείλτε την αγάπη σας όπου κι αν είναι.

Οδηγήστε αυτές τις ψυχές με τη δύναμη της Πίστης και, όταν τα καταφέρετε, να είστε βέβαιοι ότι εκείνες οι αγαπημένες ψυχές θα σας επιστρέψουν κάποτε το καλό, όταν και εσείς θα περάσετε σε εμπειρικές πνευματικές διαδικασίες αυτονόητες και αναπόφευκτες.

Επιμένουμε για την Αλήθεια των εγγραφών που δόθηκαν με εντολή του ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ και ΚΥΡΙΟΥ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ. Να προσεύχεστε στο Όνομά ΤΟΥ και στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ με συνειδητή πίστη και απεριόριστη αγάπη.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Στον όρμο του γαλήνιου και απάνεμου επιπέδου, κάπου στις βάσεις του Ουρανού, εκεί που τα πέπλα του ηλίου και της σελήνης εμπλέκονται με χρυσαύγειες λάμψεις, έχει προσαράξει το σκάφος της αγάπης με τις εκπαιδευμένες ομάδες διάσωσης, που κι αυτές έχουν εκπαιδευθεί από άλλες οντότητες σοφής νόησης και ιδιαίτερης τόλμης, για την αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης: αυτής που συνίσταται στο πρώτιστο υψηλό καθήκον της διάσωσης, περισυλλογής και μεταφοράς ναυαγών ψυχών.

Το σκάφος αυτό, που προσάραξε σε κατάσταση αναμονής για να προσφέρει βοήθεια σε πνευματικούς ναυαγούς, γνωρίζει απόλυτα την αποστολή του και την εκτελεί με ευλαβή υπακοή προς το θέλημα της Συμπαντικής Απόφασης.

Οι πνευματικοί ναυαγοί που χρήζουν βοήθειας είναι αυτοί που ήδη αναχώρησαν από το φυσικό υλικό επίπεδο εφοδιασμένοι με απλές και ευλαβείς ψυχές αλλά και στοιχεία της υλικής τους εμπειρίας, που εξακολουθούν και επιμένουν να «ζουν» και να «τρέφονται» με αυτή την εμπειρία απόλυτα εξαρτημένοι από την πρώην υλική τους ζωή. Αυτή η βαριά υλική εμπειρία έχει διαποτίσει την αύρα τους και, αλλοιώνοντάς την κατά κάποιον τρόπο, έχει εγγραφεί στο αιθερικό τους σώμα δίνοντας και κάποια υλικά στοιχεία στην εικόνα αυτού, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να υφίστανται οι φυσικές ανάγκες ενός σώματος που δεν ανήκει στη Γη και που πλέον δεν συγχρονίζεται απόλυτα με την πνευματικότητα του χώρου του. Η νοσταλγία της υλικής ζωής τούς άγει και τους φέρει σε αμφισβητούμενα πνευματικά αλλά και υλικά επίπεδα, έτσι ώστε να καθίσταται αδύνατη η προσαρμογή τους στη νέα πραγματικότητα ζωής.

Σε αυτές τις απλές και ευλαβείς ψυχές, που αρνούνται να αποδεχθούν τον νέο τρόπο ζωής τους και να πετάξουν το υλικό τους ένδυμα στον χώρο που φιλοξενήθηκαν σαν σύνολο κυττάρων οστών και ζωτικών οργάνων, θα δοθούν βαθμιαίες μεταβολές, βαθμιαίες δραστηριότητες, βαθμιαίες εξελίξεις, βαθμιαίες γνώσεις, ακόμη και μετά το γεγονός και μέγα μυστήριο του φυσικού θανάτου του σώματος – για να δοθεί, τελικά, η βοήθεια και η εμπειρία μιας άγνωστης γαλήνιας ευτυχίας, μέχρις ότου η συνείδηση της θείας αλήθειας, της θείας ζωής αρχίσει να αφυπνίζεται και να έλκεται από το αιθέριο Άστρο.

Με το σκάφος της αγάπης, οι αθάνατες ψυχές που έχουν εμπλακεί στα νήματα της ύλης θα λάβουν τις ανάσες της καινούριας εμπειρίας, μιας εμπειρίας γοητευτικά πνευματικής, που θα διευρύνει πνευματικούς ορίζοντες και άγνωστα ζητούμενα σε άγνωστες μέχρι εκείνη τη στιγμή πραγματικότητες.

Μετά το μυστήριο του άγνωστου περάσματος στα νέα επίπεδα που θα τους παρέχει η Θεϊκή Πρόνοια, στα άνωθεν των ενδιάμεσων, θα γνωρίσουν τη συνειδητή γνώση και θα διευρύνουν την εμπειρία τους με συνθέσεις μαζικής ενέργειας που πηγάζει από τη μέγιστη συμπαντική ενέργεια. Θα αξιολογούνται σαν πνευματική ενέργεια από τους εαυτούς τους και είτε θα στοχεύουν εφικτές κατευθύνσεις είτε θα οραματίζονται δύσκολες ως και ανέφικτες κατακτήσεις στο Φως, πάντα όμως με έντονο πόθο να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους, ώστε να ανοιχτούν πύλες στήριξής τους.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Ο κίνδυνος των ενδιάμεσων επιπέδων –αυτών που, ουσιαστικά, εξυπηρετούν φυσικές ανάγκες των ζωσών ψυχών σαν να συνεχίζουν τη γήινη ζωή τους απλά και μηχανικά–, είναι οι ζώσες ψυχές να προσκολληθούν με πάθος για σταθερότητα σε αυτά τα επίπεδα, στερούμενες ενδιαφερόντων ανώτερων συνειδητών προσεγγίσεων άλλων ηλιακών σφαιρών, στερούμενες την εμπειρία της ευρείας συνειδητότητας του Ουρανού. Ζώντας σε μια οκνηρή κατάσταση διαρκούς ανάπαυλας ή και διαρκούς ανησυχίας για το μη δυνατόν της απόλαυσης των υλικών αγαθών, περιφέρονται στα χαμηλά επίπεδα του Ουρανού, άνωθεν της Γης, ή και περιφέρονται στα επίπεδα της Γης που βίωσαν, υποφέροντας από την έλλειψη δυνατότητας να λάβουν ουσιαστική αίσθηση και θέση των υλικών ζητούμενων.

Κατά συνέπεια, η συνέχεια παραμονής σε αυτά τα επίπεδα, σαν σε μόνιμο κατάλυμα, δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον ανέλιξης. Αντίθετα, οι μεταστάσες εκεί ψυχές διακατέχονται ακόμα και από φοβίες αποκοπής από τους οικείους τους, διακατέχονται από τον πόθο να συνεχίσουν την επαφή τους με την ύλη και τα συνεπακόλουθα αγαθά της. Αυτός ο πόθος εξελίσσεται και διευρύνεται βασανιστικά σε βάρος της πνευματικής τους απόλαυσης, σε βάρος της πνευματικής τους διεύρυνσης – σε βάρος της νέας εμπειρίας που δεν θα δυνηθούν να λάβουν και, στη συνέχεια, να τη σπουδάσουν και να την απολαύσουν.

Εκεί, η έλξη αυτών των επιπέδων είναι έντονη και μαγνητική και έτσι ελλοχεύει ο κίνδυνος να μονιμοποιηθεί η ζώσα ψυχή στη λειτουργία ενός χώρου κενού πνευματικών ενδιαφερόντων, με στασιμότητα εξέλιξης. Τελικά, ο υλικός εθισμός εξουδετερώνει την ύπαρξη των ζώντων πνευματικών κυττάρων ή τα περιορίζει σε λήψεις καθαρά ανούσιων και φανταστικών εμπειριών.

Κάποιες από αυτές τις ψυχές είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθούν στην πορεία του συμπαντικού χρόνου «τον χαμένο χρόνο που προσκύνησαν και αποδέχθηκαν την εμπειρία αυτού του χρόνου, όποια κι αν είναι» – και, εφόσον αντιληφθούν ότι συνεχίζουν την εμπειρία τους μέσα σε ένα επίπεδο καθαρής φαντασίας, θα τολμήσουν να χαράξουν και να επιζητήσουν καινούρια πορεία στο Φως των καθαρά πνευματικών επιπέδων ενέργειας.

Κάποιες πάλι από αυτές θα λάβουν στην εμπειρία τους το ποθούμενο ταξίδι στη Γη, με ασίγαστο πάθος και ανυπομονησία, εξαιτίας της ελεύθερης βούλησής τους να επιστρέψουν και πάλι – ξαναγεννημένες να μπουν στον χορό της υλικής ζωής, στη νέα υλική εμπειρία, και να βιώσουν εκ νέου τα καλά της Γης και τα επακόλουθα του πόνου, της θλίψης, της αγωνίας μέσα στον σκληρό και δύσκολο συρφετό της υλικής σάρκωσης.

Και πάλι, στα πολύπλευρα ενδιάμεσα επίπεδα, κάποιες ασύνετες και επιπόλαιες ψυχές, παρασυρόμενες από ένα «συναίσθημα» επικίνδυνου και αλόγιστου ενθουσιασμού, ενδέχεται να επιχειρήσουν να ξεκινήσουν χωρίς κανέναν προγραμματισμένο προορισμό ένα οδοιπορικό στο αχανές Σύμπαν, που πάλλεται από ποικίλους τρόπους ζωής, με αποτέλεσμα να παρασύρονται από χαμηλά αρνητικά ρεύματα, να ωθούνται από αυτά σε χαμηλές πυκνές υλικές μάζες, κινδυνεύοντας να ενσωματωθούν σε αυτές, να χάσουν τον δρόμο της επιστροφής και να φορτωθούν με μια καινούρια επώδυνη εμπειρία. Έτσι, αναβάλλεται το ταξίδι για το Φως στον μακρινό χρόνο, καθώς και ο διακαής πόθος μιας καινούριας αναγέννησης με μια νέα εμπειρία ενσάρκωσης.

Η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στους σύγχρονους καιρούς που ζείτε, σε αυτούς του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος, δυστυχώς πολλοί θα εργαστείτε για την ανέγερση στον πλανήτη σας της Νέας Βαβυλώνας και θα δημιουργήσετε απέραντα νεκροταφεία, όπου θα ενταφιάζονται μαζί με τη συνείδησή σας και οι αιθέρες της θείας ουσίας σας. Ο πλανήτης σας ζήλεψε τα πλούτη, τη χλιδή, την αίγλη, το κάλλος εξαιτίας της έκλυσης των ηθών και σας παρασύρει σε πολέμους απίστευτης αγριότητας, εφορμούμενος από κυριαρχικά και διαστροφικά πάθη κάποιων ηγετών που μέσα στο χάος της απληστίας τους σύρουν και βασανίζουν ανθρώπινες ψυχές.

Ξορκίστε τη θεμελίωση της Νέας Βαβυλώνας –αυτό το κατάπτυστο συγκρότημα πόλεων και κρατών– στο Όνομα του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και τολμήστε να αντισταθείτε με όπλο την ενεργό Αρετή του Υπέρτατου ΕΝΟΣ.

Οι ισχυροί της Γης θα κριθούν από ιδιαίτερα αυστηρούς Κανόνες Δικαίου –dura lex sed lex– και στα προνοιακά επιδόματα του Ουρανού θα είναι οι έσχατοι. Θα είναι, δηλαδή, οι πρώτοι που θα κριθούν μετά την απολογία τους και οι έσχατοι στην απολαβή της ουράνιας πρόνοιας. Σας τα παραθέτουμε απλά για να τα καταστήσουμε κατανοητά στους πολλούς. Και πάλι τονίζουμε: Όταν οι ισχυροί της Γης απεκδυθούν την ύλη τους, θα συρθούν με μένος από τη συνείδησή τους σε κατώτερα επίπεδα, εκεί όπου η παρουσία του Φωτός είναι άγνωστη, όπως και η πνευματική αίσθηση της ψυχικής ειρήνης. Κι όταν σε κάποιες ουράνιες συγκυρίες τ’ αστέρια θα κατέρχονται στη Γη, αυτοί θα παραπαίουν στους σκοτεινούς δρόμους που χάραξαν στην άπνοη πορεία της ζωής τους για μια σταγόνα διεξόδου στο Φως.

Αυτό το Φως, που ανατέλλει εκ Φωτός αληθινού, ίσως και να μην το γνωρίσουν ποτέ, αφού η αύρα του Φωτός θα δημιουργεί ειδικά απωθητικά πεδία κινούμενα εναντίον τους, για τον λόγο ότι έσυραν στην εξαθλίωση και στον θάνατο ανθρώπινες ψυχές. Θα κατανοήσουν ότι οι Ουρανοί τούς απέρριψαν επειδή τους έκριναν άγονους και υπαίτιους και ενδέχεται, κάποτε, αυτές οι άγονες και υπαίτιες ψυχές να φαντασιωθούν την εικόνα της γονιμότητας του Φωτός και να επιζητήσουν ίχνη ελέους.

ΜΗ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ

Οι ώρες των επιλογών ευθύνης θα εντοπίσουν τις στιγμές σας, θα τις αξιολογήσουν θετικά ή αρνητικά και θα αποκαλυφθείτε επακριβώς και σε βάθος, όσο και αν καλυφθείτε με ποιοτικά αποκριάτικα μεταμφιέσματα. Θα σας φωτογραφίσουν άμεσα και θα εμφανίσουν την ηθική σας μορφή σε κάποια «κεκρυμμένα» σημεία του Ουρανού, εκεί που η πρόσβαση των Αρχαγγέλων και Αγγέλων επιτρέπεται με εντολή ΕΚΕΙΝΟΥ, του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.

Οι αλλεπάλληλες ενσαρκώσεις που σας χαρίστηκαν, με γνώμονα τη βελτίωσή σας εντός των ευκαιριών που σας δόθηκαν σαν ελπίδα της Πρόνοιάς ΤΟΥ, σκεφτείτε πόσα «τίποτα» θα εκτυπώσουν στο βιογραφικό σας. Τα αρχεία του Σύμπαντος έχουν τον απόλυτο και απόρρητο λόγο ασφαλείας τους και η πρόσβαση σ’ αυτά επιτρέπεται στους δίκαιους και στους ερευνητές της Αλήθειας, αυτής της αλήθειας που κατακτιέται με πάθος, δέος, πίστη και τόλμη.

Οι Κανόνες και οι Αρχές του Σύμπαντος αξιολογούν τα απόκρυφα αρχεία, ορίζονται επιτυχόντες και επιλαχόντες, ορίζονται προτεραιότητες στους δρόμους που περπατούν οι αγωνιστές της Αρετής. Δεν είναι απαραίτητο να θεωρηθείτε από εμάς επιτυχόντες ή επιλαχόντες. Είναι απαραίτητο, όμως, να κριθεί σε μέγεθος η βούλησή σας μέσα στο τώρα που βιώνετε: εάν έχει εφαρμογή στο πάθος και στον αγώνα για την έρευνα της γήινης ζωής σας.

Η κρίση θα σας συναντήσει όταν εξαντληθούν τα περιθώρια του ελέους ΤΟΥ και όταν ανταποκριθείτε στο νόημα της Θυσίας ΤΟΥ όχι με φόβο, μα με δέος στην Αγάπη που επέδειξε σ’ εσάς. Το δέος της αγάπης σας: αυτό επιπλέον επιζητεί ο Υπερούσιος Άρχοντας του Φωτός.

Θα σας εκπλήξει η Αγάπη ΤΟΥ, όταν πρώτιστα την εκδηλώσετε σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ με πάθος και χωρίς ίχνη υστεροβουλίας. Ακόμα και οι τυπικές πράξεις σας για τη σωτηρία της ψυχής σας θα περάσουν σε κριτική με μέτρο την υστεροβουλία ή τον δόλο –ναι, τον δόλο– που υποκρύπτετε και βάσει αυτού διαθέτετε τον εαυτό σας για τη δική σας σωτηρία.

Αυτός δεν είναι ο σωστός δρόμος. Ο σωστός δρόμος δεν έχει να κάνει με κανόνες του συμπεριφέρεσθαι σωστά κατά την εκτίμηση της πολιτείας ή της Εκκλησίας.

Ο Δρόμος είναι η άβαθη αγάπη για ΕΚΕΙΝΟΝ, η αυθόρμητη και καθαρή κατεύθυνση της καρδιάς στις εντολές ΤΟΥ, όχι από συμφέρον, μα από Θεϊκό Έρωτα σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ τον Υπέροχο και Υπεράξιο Εσταυρωμένο που συγχώρησε τους εχθρούς ΤΟΥ.

Τι κάνατε και τι κάνετε για τους εχθρούς σας; Τους αγαπήσατε πότε; Επικαλεστήκατε ποτέ ΕΚΕΙΝΟΝ για τη σωτηρία τους; Βάλατε δεύτερο ή ακόμα και τελευταίο τον εαυτό σας στις προσευχές σας; Δώσατε έλεος αγάπης στους συκοφάντες σας και σε αυτούς που μίσησαν την οντότητά σας; Προσευχηθήκατε ποτέ για τη σωτηρία τους; Εάν το κάνατε είστε στον Δρόμο ΤΟΥ. Εάν όχι, περιοριστείτε μέσα στις ευθύνες της μικρόψυχης καρδιάς σας.

Αυτές είναι οι εντολές μας. Αυτά επιζητούμε από εσάς, τους ταλαιπωρημένους μας συντρόφους της Γης.

Όπως βλέπετε, τίποτα δεν είναι εύκολο. Τα εύκολα είναι για τους ράθυμους, αδαείς και ανοήμονες. Τα δύσκολα είναι για τους μαχητές της Αγάπης, αυτούς που εκπορθούν τα κάστρα του κακού πλανήτη και στη συνέχεια εργάζονται για τη δίκαιη κατανομή τους.

Αυτούς τους ηγεμόνες επιζητούμε να στέψουμε. Τους δίκαιους και τολμηρούς, τους αγωνιστές κατά του ρατσισμού, τους ελεύθερους όντες που θα αναλάβουν να αναβαθμίσουν τον πλανήτη σας.

Η λήθη ας περάσει στο παρελθόν και η μνήμη ας ενσωματωθεί με τα ζητούμενα του ΘΕΟΥ για την αναδημιουργία στη Γη και την κατεργασία της πέτρας σε ευγενές μέταλλο.

Κάποτε θα μπει τέλος στον κύκλο των ενσαρκώσεων, και τολμούμε να πούμε όσα άνευ θεϊκής αδείας έχουν αποκρυφτεί.

Κάποτε θα βοήσει η Αλήθεια στον πλανήτη και οι επικαλυμμένοι με χώμα οφθαλμοί σας θα ελευθερωθούν, θα απολαύσουν τη Θέα των Ουρανών και θα κραυγάσουν με μύρια θαυμαστικά «Μέγας είσαι Κύριε!».

ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ

Κάποιες επιλεγμένες οντότητες που λειτουργούν σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα –οντότητες πυκνής αιθερικής μορφής που βιώνουν αναπνέουσες Φως και εξισορροπούνται στη ροή της Συμπαντικής Αρμονίας σαν ένα ευλογημένο «κορμί» του Όλου εκεί κόσμου– θα λάβουν επιταγή ενσάρκωσής τους και θα κατέλθουν στη Γη όχι από ελεύθερη βούλησή τους, μα για τον ιδιαίτερο ρόλο της Βούλησης του Ουρανού, εφοδιασμένες με βιολογικά και εγκεφαλικά κύτταρα από το Πνεύμα του στερεώματος.

Θα επακολουθήσει η διαδικασία της σποράς τους στη Γη και οι ουράνιες μορφές τους θα ενσαρκωθούν σε σάρκες γυναικών με ιδιαίτερη ομορφιά. Αυτοί και θα ακτινοβολήσουν σαν άστρα στα σημεία του πλανήτη που όρισε ο Ουρανός, για να μεταδώσουν το αρχέγονο δημιουργικό Φως.

Οι σκοτεινές σπηλιές του πλανήτη θα ενδυθούν από το φως του έναστρου Ουρανού, και οι ευσεβείς που θα το αντιληφθούν θα το λατρέψουν με δέος και πάθος.

Όταν το Θεϊκό Σχέδιο ολοκληρωθεί και λάβει σάρκα και οστά, τότε θα παραχθούν άγνωστοι μέχρι τώρα καρποί, καρποί ικανοί να θρέψουν ψυχές και σώματα, καρποί που θα πολεμήσουν τα κατώτερα πνεύματα και θα θρέψουν μορφές και θα τις ντύσουν με θεία ουσία.

Τότε και η ειρήνη των λαών θα καταστεί πρώτιστο αγαθό και η αλληλεγγύη των λαών της Γης θα καταστεί, επίσης, και πάλι, πρώτιστο αγαθό.

Εν μέσω ουράνιας ακτινοβολίας που θα τροφοδοτείται από εκατομμύρια φωτεινές πηγές, θα αποκαλυφθεί η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, που θα καταστεί εμφανής μέσα στην αγία και απαστράπτουσα συμπαντική πρόθεση απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Τότε και όλες οι φυλές της Γης θα ΤΟΝ προσφωνήσουν και θα ΤΟΝ υμνήσουν τον ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟ και θα ομνύουν στο Όνομά ΤΟΥ.

Οι λαοί και οι φυλές που δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα και που αποδεκατίστηκαν από το μίσος μικρόψυχων διαστροφικών ανθρώπων θα τραφούν και θα χορτάσουν από το μάννα το αναγωγικό και θα επανεγκατασταθούν στις χαμένες τους πατρίδες.

Οι διακινητές του κακού θα νιώσουν πάνω τους το ανελέητο ξέσπασμα της Δικαιοσύνης, θα συρθούν σε επίπεδα λήθης –εκεί όπου η επαφή με τη ζώσα ουσία είναι ανύπαρκτη– και θα απορροφηθούν από πετρώματα άγονων επιπέδων, στερούμενοι συνείδησης και παρελθούσας μνήμης.

Οι πέτρες οι σταθερές στον χωροχρόνο –αυτές που στην ουσία τους δεν εισέβαλαν ακόμη ανθρώπινες ψυχές εξουσιαζόμενες από ενέργειες λήθης– θα προχωρήσουν σε αφυπνιστικές αναγωγικές κινήσεις προπαρασκευαζόμενες κατά το δυνατό στον χρόνο, για τη μετουσίωσή τους σε ευγενή πετρώματα. Οι πέτρες, σε αντίθεση με τις πετρωμένες νεκρές ψυχές, θα ζήσουν τη θαυμαστή ανατροπή τους και θα δηλώσουν παρούσες στις μεγάλες δημιουργικές συμπαντικές ανατροπές. Οι νεκρές ψυχές, δυστυχώς, ούτε στη διαδικασία των ανατροπών θα είναι σε θέση να κατανοήσουν το «παρούσα» ή «απούσα», αφού η νάρκη της λήθης θα τους στερήσει την όραση, την ακοή, τους ερεθισμούς συνείδησης – διότι η μνήμη θα εγκλωβιστεί μέσα σε χιλιόχρονους σκοτεινούς κύκλους αμνημοσύνης.

Θα μπορούσαμε να σας πούμε ότι αυτοί οι χώροι λειτουργούν σαν φυλακές υψίστης ασφαλείας, με την έννοια ότι οι ψυχές δεν έχουν καμία ελπίδα δραπέτευσης – έχουν υποστεί την επ’ αόριστον τιμωρία τους από τον Συμπαντικό Δικαστή. Όταν ο ΘΕΟΣ το επιτρέψει, τότε θα εφοδιαστούν με αποφυλακιστήριο ή και εξιτήριο από το πνευματικό θεραπευτήριο, για να κατέλθουν και πάλι στη Γη και να πραγματοποιήσουν ένα καινούριο ταξίδι, σαν ευκαιρία βελτίωσής τους.

Τότε η ζωή θα ξεκινήσει από την αρχή, χωρίς μνήμες και παρελθόντα, με μόνη την ελεύθερη βούληση στο τιμόνι του σαρκικού τους σκάφους – και αυτή η ελεύθερη βούληση θα κυβερνήσει εκ νέου τη ζωή, θα την πλάσει, θα την ελευθερώσει, θα την καταξιώσει ή θα την απαξιώσει και πάλι.

ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Θεός μαζί σας. Ελπίζουμε να σβήσουμε τη φλόγα της καρδιάς σας για την Αλήθεια με ζωντανό και έν-πνοο νερό.

Στους κόλπους μας, η μείξη του μύρου με τους ήχους και τις προσευχές της Ελπίδας είναι μια συγκλονιστική αίσθηση εικόνας που πλέον δεν μπορούμε να περιγράψουμε.

Σε αυτούς τους κόλπους συχνά καταφθάνουν από τα μέρη σας, με κοπιαστική αγωνία, πληγωμένες και κουρασμένες ψυχές, ντυμένες με πορώδες σκληρό κέλυφος, και επιμένουν και μας εκλιπαρούν να το αφαιρέσουμε, διότι πληγώνει άγρια τα πνευματικά τους κύτταρα και καταργεί τις βασικές τους πνευματικές λειτουργίες.

Εμείς καλούμε τον μεγάλο Ηλιακό Άγγελο για να συμπράξουμε στο δύσκολο έργο του Φωτός, στο έργο με το χάδι της αθάνατης φλόγας που επενεργεί με χίλιους ήχους και μυριάδες ευχές.

Η ψυχή ευθύς αμέσως λαμβάνει με τη δική της εσωτερική όραση τις λαμπερές οντότητες που διακινούνται αδιάστατες και ορατές στο Σύμπαν, που αιωρούνται σε λευκόχρυσα αιθερικά κύματα και ψάλλουν ύμνους που ανεβαίνουν στον Θρόνο του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

Καθώς οι αγγελικές μορφές μεταφέρουν το σωτήριο μήνυμα με τους κραδασμούς των ευλογημένων ουράνιων ανέμων, οι ψυχές που μπήκαν στην αγκαλιά του Φωτός και δέχτηκαν τις ευλογίες του Ηλιακού Άγγελου και επιζήτησαν να ξεναγηθούν στους δρόμους των Αστέρων, μαγεύονται από τη νέα εμπειρία.

Ανάλαφρες σαν δάκρυ λεπτεπίλεπτης χρυσής βροχής, αφήνονται στη ροή του Φωτός με πρωτόγνωρη εκστατική αίσθηση και, ελκόμενες μαγνητικά από ευτυχισμένα συναισθήματα, μετακινούνται με χορευτικές κινήσεις σε «κομμάτια» του Ουρανού, μαγευτικά σε εικόνα και συναρπαστικά στο συναίσθημα. Εκεί, συναρπάζονται και πάλι από την έκσταση της όρασης και του ήχου, καθώς λούζονται από συνεχείς χρυσορροές – κι εμείς, πλέον, δεν διαθέτουμε τρόπο ασφαλούς περιγραφής τους.

Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ως ζώσες οντότητες του συμπαντικού γίγνεσθαι, αναλάβαμε να διακινήσουμε ανάμεσά σας και για εσάς ένα δύσκολο στην κατανόησή σας έργο, ένα έργο που θα επενεργήσει με σταθερό φως στη συνειδητότητά σας, ένα έργο που θα επενδύσει στην εμπειρία σας για τις μετέπειτα πνευματικές σταδιακές εμπειρίες που προσφέρονται στον άπειρο πνευματικό χώρο.

Στον ορισμένο χρόνο που αναλογεί στον καθένα ατομικά, επιθυμούμε να σας περάσουμε στα πνευματικά επίπεδα, με απόλυτη πειθαρχία στη Βούληση του Ουρανού, με απόλυτη σύνεση και ετοιμότητα και με την αναλογούσα γνώση ότι διανύετε το πέρασμα για έναν άλλο τρόπο ζωής, σαν συνέχεια της υλικής εμπειρίας – για την κατάκτηση μιας νέας πνευματικής εμπειρίας, η οποία θα αναλογεί στην ίδια υλική που αποκομίσατε και που θα πρέπει να είναι εποικοδομητική και βαρυσήμαντη, αφού αυτή θα θεμελιώσει ποιοτικά και πρώτιστα το νέο πνευματικό οικοδόμημα εντός του οποίου θα φιλοξενηθεί η ενέργειά σας, σαν «μεταθανάτια εμπειρία συνέχισης της ζωής».

Όταν συναντηθείτε στους άλλους χώρους με άλλους κόσμους και όταν βιώσετε την Αλήθεια με άλλους τρόπους και άλλη κατανόηση, η πνευματική σας οντότητα, ευαρεστούμενη από τα μέσα που διαθέτει στη συνειδητότητα της εμπειρίας της, θα βρεθεί στην ευτυχή θέση να εντοπίζει πονηρές παγίδες, να κλείνει σκοτεινούς δρόμους, να αποφεύγει ράθυμα και βολικά επίπεδα και, ιδιαίτερα, να αντιλαμβάνεται τη Φωτεινή Πηγή –όσο ψηλά κι αν βρίσκεται– και να έλκεται από εκείνη με απίστευτα μαγνητικά κύματα έλξης.

Η κάθαρση, η ετοιμότητα, η διάκριση, η εγρήγορση και, υπεράνω αυτών, η φλεγόμενη από αγάπη για τον ΙΗΣΟΥ πίστη σας, θα είναι εκείνα τα μεγάλα εφόδια που θα ωφελήσουν τον πνευματικό σας εαυτό να αποτινάξει τον υλικό σας εαυτό και τα κατάλοιπά του, για τη μεγάλη συνειδητή επιλογή της στάσης και θέσης στο πνευματικό Σύμπαν.

Όταν πατήσετε στον Δρόμο του ΚΥΡΙΟΥ, αφού πρώτιστα τον καθαρίσετε σχολαστικά και τον ποτίσετε με το μύρο της Πίστης, πιστέψτε μας, όλα θα πάνε καλά και ευνοϊκά, αφού ΕΚΕΙΝΟΣ θα προπορεύεται μπροστά σας, υποσχόμενος την αιώνια ζωή σας στον χωροχρόνο τον αθάνατο.

ΚΕΦΑΛΑΙΑ