01.07 | Επίπεδα Φωτός – Βιβλία Αλήθειας – Truth Legacy Books

7. Επίπεδα Φωτός

ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Το Ένατο Βιβλίο

A- A A+

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ορκιζόμαστε στην ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΤΡΙΑΔΑ και στο Όνομα του Βασιλέως του Σύμπαντος ΧΡΙΣΤΟΥ.

Να ξέρατε πόσο σας αγαπάμε και πόσο άκρατα επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε, αδέρφια της καρδιάς μας! Το ζητούμενό μας είναι να σας προφυλάξουμε από οδυνηρές εμπειρίες, από αυτές που εγγράφονται στην αύρα σας μέσα από φθοροποιά βιώματα που οδηγούν στη λήθη.

Επιθυμούμε να γίνουμε οι ιατροί των σωμάτων και των ψυχών σας και μέσα στα πνευματικά μας χειρουργεία να σας αφαιρέσουμε τα τοξικά δηλητήρια της ύλης, αυτά που επικίνδυνα κατέλαβαν την ύπαρξή σας και την εξουσιάζουν αιώνες τώρα, με τις άσκοπες περιπλανήσεις σας όχι μόνο στη Γη, μα και στα πνευματικά επίπεδα.

Προσδοκούμε να σας κατευθύνουμε στα Ουράνια Μυστήρια με το χάρισμα της δεύτερης όρασης, αυτό που θέσατε σε αχρησία και, κατά συνέπεια, το λησμονήσατε στις πορείες των εμπειριών σας.

Προσπαθούμε να σας δώσουμε τον τρόπο και τον λόγο των εκάστοτε ενσαρκώσεών σας στη Γη για το χτίσιμο της ατομικής σας εμπειρίας.

Για το Σύμπαν είστε η ζωντανή εμπειρία των όσων ζήσατε, των όσων λάβατε, των όσων χάσατε. Λάβατε πολλά και χάσατε περισσότερα. Όχι άλλος χαμένος πνευματικός χρόνος, όχι και πάλι η ίδια και η ίδια υλική εμπειρία – η ελάχιστη στην Αλήθεια και μέγιστη στην ταλαιπωρία περιπλάνησής σας, που πηγαινοέρχεστε μηχανικά όχι μόνο χωρίς το χάρισμα της δεύτερης όρασης, μα με τυφλά τα φυσικά υλικά μάτια και με απόλυτη κώφωση των οργάνων της ακοής. Άραγε, με ποια μάτια βλέπετε τον τρόπο της ζωής σας; Πώς μπορείτε χωρίς όραση σωματική και πνευματική να αξιολογήσετε τον λόγο της;

Παρ’ όλα αυτά, αισιοδοξούμε ακόμη ότι με κάποιους που βρίσκονται ανάμεσά σας θα τα καταφέρουμε. Και, βέβαια, θα τα καταφέρουμε κρατώντας τους το χέρι σαν μικρά παιδιά, να τους περάσουμε στη χώρα των μαγικών Θαυμάτων του Ουρανού, εκεί που χορεύουν οι Άγγελοι και με την εκπνοή τους δημιουργούνται και διακινούνται οι απαλοί ευλογημένοι θωπευτικοί καθαρτήριοι άνεμοι.

Αυτούς τους ανέμους, εμείς θα τους αποκαλούσαμε στη γλώσσα σας «πασχαλιάτικο γλυκό αεράκι». Θα καταφέρουμε, έστω και λίγους στην αρχή, να τους βαπτίσουμε στη θαλπωρική ζεστή Πηγή που ρέει εσαεί με τα γαλήνια αγιασμένα νερά της στον άπειρο και αστείρευτο χώρο και χρόνο.

Εκεί, χάρη στο ήθος τους, θα μυηθούν πρώτιστα οι άξιοι, αυτοί δηλαδή που μέσα στους εκάστοτε εύκολους ή δύσκολους κύκλους ζωής, αξιώθηκαν να αγαπήσουν τον πλησίον τους όχι όπως τον εαυτό τους, μα περισσότερο από τον εαυτό τους, ακόμα και αυτοθυσιαζόμενοι για την εκπλήρωση των Κανόνων και Αρχών της Συμπαντικής Αγάπης.

Εκεί θα μυηθούν αυτοί που κατάφεραν να αγαπήσουν τον εχθρό τους σαν σαρκικό τους αδερφό, να προσφέρουν από καρδιάς ευσπλαχνική αρωγή στα πλάσματα που κινδυνεύουν να πνιγούν σε βαλτώδη εδάφη.

Εκεί θα μυηθούν αυτοί που έδωσαν χέρι βοήθειας στους κακούς, πονηρούς και μοχθηρούς την ώρα που εκείνοι είχαν την ανάγκη τους.

Και τώρα σας λέμε ότι: τους εχθρούς σας θα τους νικήσετε μόνο με την αγάπη. Και αν αυτοί οι εχθροί συγκινηθούν και δακρύσουν από την προσφορά της αγάπης σας, τότε ο Ουρανός θα σας εγγράψει στα αρχεία των άξιων.

Εννοείται ότι έχουμε απαιτήσεις από την εικόνα των συναισθημάτων σας, από την εικόνα των σκέψεών σας, ακόμα και από την εικόνα της στάσης σας στον ανύποπτο για εσάς χρόνο.

Αυτή την εικόνα τη θέλουμε καθαρή και λαμπυρίζουσα στον ήλιο και αστραπόμορφη στο σκοτάδι. Στο φως της αγάπης, αυτή την εικόνα προσδοκούμε να την αποκαλέσουμε «αυτοκρατορικά μεγαλειώδη».

Πάντα να εύχεστε «γενηθήτω το Θέλημά ΤΟΥ»94 – όχι με δουλική υποταγή, μα με συνειδητό σεβασμό και συνειδητή ευλάβεια προς την Αγία ΤΟΥ Μορφή.

Ακόμα, σας θέλουμε παρόντες στις ανώτερες εκδηλώσεις ιεροτελεστιών – δεν πρέπει να σας κρύβουμε στα σκοτάδια την απέραντη καρδιά του Ουρανού που αεί χτυπά για εσάς. Τον Ουρανό σάς τον προσφέρουμε βατό και ολόφωτο. Τα Θαύματα του Ουρανού συγκλονίζουν τον πλανήτη και του προκαλούν ρίγη συγκίνησης χάρη στην εμφάνιση των Αγίων Χριστιανών μας.

Για όσον χρόνο λαμβάνουν χώρα οι «καθηλωτικές», λόγω φωτός, ανώτερες εκδηλώσεις απονομής βραβείων στους δίκαιους και αγαθούς πνευματικούς Ολυμπιονίκες, επιτελούνται υφαρπαγές τους από το Αποίητο Φως το Αληθινό μέσα σε κύματα του καταυγασμού της Αγάπης, καθώς οι σπινθήρες που προκαλούνται από τη θεία έξαρση της Φωτεινής Πηγής κατακαίουν τα κακά παρελθόντα –αυτά από το κάρμα που έχει ξεχρεωθεί– και ο μεγάλος συμπαντικός συγγραφέας καταγράφει με έντονο χρώμα, ανεξίτηλο στον χωροχρόνο, την ιστορία της εισόδου στα ουράνια δώματα της καινούριας δημιουργικής εμπειρίας.

Ακολουθεί ο καθαγιασμός του Σύμπαντος, ακούγονται μελωδικά οι χτύποι της καρδιάς των Αγίων Οντοτήτων που παρελαύνουν.

Αυτός ο συμπαντικός καθαγιασμός, ορατός, αεικίνητος και ευήκοος, εκδηλώνεται με υπερκόσμιες εικόνες και ορατούς ρυθμικούς ήχους, ενώ δονούνται οι Αστέρες από τις εκπληκτικές συγκυρίες, με αποτέλεσμα να γενικεύονται οι άγιες δονήσεις στο άπειρο Συμπαντικό Όλο και να κατέρχονται στη Γη με έντονους αφυπνιστικούς κραδασμούς.

Τα βήματα των Αστέρων είναι ακριβή, η διάρκεια δόνησής τους επακριβής και το έλεος του ΧΡΙΣΤΟΥ μας εκδηλώνεται σαν δάκρυ απελευθερωτικής θεραπείας.

Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καὶ πεφορτισμένοι, κἀγὼ ἀναπαύσω ὑμᾶς.95

Είναι απίθανο κάποιος από εσάς, κάπου, κάποτε να μην ένιωσε αυτές τις απίστευτα έντονες δονήσεις των άστρων. Ίσως να μην τις συνέλαβε στην υλική του κατανόηση, πρώτιστα από άγνοια και, επίσης, από πνευματική αδιαφορία και επιπολαιότητα περί του πνευματικού γίγνεσθαι της ύπαρξής του. Ίσως, και πάλι, κάτι να αντιλήφθηκε, αλλά να κυριεύτηκε από πνευματική ραθυμία και εφησυχασμό, οπότε και να αυτομόλησε, αξιολογώντας ως ασφαλέστερο και βολικότερο το υλικό του καβούκι.

Στα επόμενα ευλογημένα βήματα ζωής, θα γεννηθεί ο καινούριος άνθρωπος, αφού πρώτα φιλοξενηθεί με διακριτική φροντίδα αγάπης στα πανδοχεία της ιερής και αγίας καρδιάς ΕΚΕΙΝΟΥ.

Άγνωστος ο γήινος χρόνος φιλοξενίας του, σίγουρη όμως η σίτισή του εκ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και ακριβής και ακέραιη η εκπαιδευτική του σπουδή.

Εκεί, στη Φωτεινή Υπηρεσία της Εκπαίδευσης, ανώτερες μορφές Αγίων Οντοτήτων θα σας ασκήσουν τον νου και θα ιατρέψουν τις πνευματικές σας ασθένειες.

Εκεί, εκ των πραγμάτων θα μελετήσετε εξονυχιστικά τα προσωπικά σας χειρόγραφα ζωής και θα ενθυμηθείτε παρελθόντα στίγματα, στα οποία με συντριβή καρδιάς θα αναγνωρίσετε μέσα τους τον εαυτό σας. Και αφού μέσα από τη συντριπτική σας μετάνοια νιώσετε ότι αναγεννιέστε, θα λάβετε το βάπτισμα στον μυρωμένο ποταμό από τον Άγιο Βαπτιστή Ιωάννη. Θα ακολουθήσει η ένδροση και ταυτόχρονα θερμή σταλακτική βροχή της Αγάπης ΕΚΕΙΝΟΥ, και θα καταστείτε πανέτοιμοι να μπείτε στο στράτευμα της επικείμενης αθάνατης στρατιάς.

Στα πανύψηλα συμπαντικά υψίπεδα θα στρωθούν τραπέζια με λευκά αστρόφωτα τραπεζομάντιλα, θα κρατηθούν οι θέσεις για το μεγάλο γεύμα, θα μοιραστούν δίκαια ο άρτος και ο οίνος για να χορτάσουν την πείνα τους οι «πεινώντες» και να ξεδιψάσουν τη δίψα τους οι «διψώντες» τον ΚΥΡΙΟ.

Μακάριοι οἱ πεινῶντες καὶ διψῶντες τὴν δικαιοσύνην, ὅτι αὐτοὶ χορτασθήσονται.96

Εκεί, θα πραγματοποιηθεί η έλευση του Φωτός και οι νύχτες της Γης θα λάμπουν θεοφώτιστες ημέρες, εκεί «Ο Κύκλος των Χαρίτων του Ουρανού» θα σας ελευθερώσει από τους σκοτεινούς κύκλους της ύλης μέσα στους οποίους είχε εμφραγεί η πνευματική σας καρδιά.

Όταν πληρωθεί ο χρόνος, όταν η δράση σας περάσει στον σκοπό, όταν ο σκοπός πατήσει στον Δρόμο ΤΟΥ, όταν εκτιμήσετε με συνειδητή ειλικρίνεια τα παρελθόντα σας σαν θεμέλια των παρόντων σας, όταν καταφέρετε να διαβάσετε τη συγκεντρωμένη εικόνα της υλικής σας εμπειρίας, τότε θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε με πνευματική αισθαντικότητα την περαιτέρω εκτόξευσή σας στα επίπεδα των Αστέρων.

Κάποτε ο ΘΕΟΣ, ο αδημιούργητος και Δημιουργός του Σύμπαντος, ο Άχρονος, ο αεί Υπάρχων, ο Άγνωρος, ο Άναρχος, ο Εξουσιάζων το Φως και το σκότος, ο Βασιλεύς των Βασιλέων, έριξε και φύτεψε σπόρους εκλεκτούς στη Γη, καλλιέργησε το Βασίλειό ΤΟΥ και πόθησε να στέψει την Αγάπη ΤΟΥ Βασίλισσα στον πλανήτη Γη. Έστειλε τη Βασίλισσα Αγάπη στη Γη και της ευχήθηκε να βασιλέψει δίκαια και ειρηνικά, να φροντίσει τα της καρποφορίας της, επισημαίνοντάς της το πόσο ευλογημένες θα είναι αυτές οι καρποφορίες. Επίσης, έδωσε την ευχή ΤΟΥ αυτός ο πλανήτης να κατοικηθεί από άξια και δημιουργικά όντα, τα οποία θα κατοικήσουν μέσα στη γνωστή ανθρώπινη μορφή.

Αυτά τα υπέροχα πλασμένα όντα, με τη γνωστή ανθρώπινη μορφή, στην αγωνιώδη πορεία των πολλαπλών ενσαρκώσεών τους εξετράπησαν του σκοπού τους και κατέθεσαν τον πνευματικό τους εαυτό θυσία στον βωμό της ύλης.

Αυτά τα υπέροχα πλασμένα όντα, ευσεβή και ασεβή, νοήμονα και μη, πιστά και άπιστα, διακεκριμένα και μη στις πνευματικές τους αναζητήσεις, επιθυμούμε να τα γοητεύσουμε με τις θείες φωνές μας, να τα μαγνητίσουμε επιτέλους με τους θησαυρούς της αύρας μας και όχι με τους υλικούς θησαυρούς, για την απόκτηση των οποίων θυσίαζαν την πνευματική τους ενέργεια χωρίς διάκριση, μα με ασύνετη και σπάταλη και άσκοπη τόλμη.

Πόσα ταξίδια πραγματοποιήσατε, πόσες ενσαρκώσεις βιώσατε, πόσους πλανητικούς κύκλους περάσατε και ακόμη η ψυχή σας δεν γέμισε με Θείο Φως, δεν έλαμψε με τη λάμψη της πανσελήνου του Αυγούστου!

Αυτά τα υπέροχα πλασμένα όντα λησμόνησαν την καταγωγή τους, δεν λησμονήθηκαν όμως ποτέ από εκείνη. Αυτή η καταγωγή σας μας ενδυναμώνει και μας παρακινεί να συνεχίσουμε με πείσμα τον αγώνα για τον Μεγάλο Σκοπό.

Κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι πηγαινοέρχεστε από τη ζωή στον θάνατο και από τον θάνατο και πάλι στη ζωή, πάντα στην καρδιά της ίδιας εμπειρίας, εξαιτίας της υλικής γοητείας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ για το άσκοπο των περιπλανήσεών σας; Ποιος ο σκοπός των ταξιδιών σας –ευτυχισμένων ή δυστυχισμένων– δεν έχει σημασία, επειδή η ουσία αυτής της σημασίας έγκειται στον μεγαλειώδη σκοπό, αυτόν που θα τον στοχεύσετε με την πνευματική σας δράση στην κατανόηση του πνευματικού σας είναι.

Κάποτε αδικηθήκατε, κάποτε ευνοηθήκατε στη Γη, μέσα σε άγριες ή και ήρεμες ημέρες βίωσής σας. Ερχόμαστε λοιπόν να σας πούμε ότι: Δεν είστε μόνοι! Σας αγαπάμε! Ποτέ δεν σας εγκαταλείψαμε!

Σας τρέφουμε με αθάνατες τροφές και για όλους αυτούς τους λόγους επιθυμούμε να σας οδηγήσουμε σε ήρεμα και γαλήνια λιμάνια για να σας θεραπεύσουμε, όχι με γήινα νυστέρια, μα με το Φως των Αστέρων και των ανώτερων ηλιακών σφαιρών.

Έτσι πραγματοποιεί ο Ουρανός τις πνευματικές θεραπείες σε αυτά τα υπέροχα πλασμένα όντα, που αιώνες τώρα ταξιδεύουν από τη ζωή στον θάνατο και από τον θάνατο στη ζωή, ζώντας τη μέγιστη οδυνηρή γήινη ταλαιπωρία.

Τώρα είναι ο χρόνος ΕΚΕΙΝΟΥ και ΕΚΕΙΝΟΣ επιθυμεί να σας συναντήσει, αφού καθαρθείτε και αφού ετοιμάσετε τον Δρόμο ΤΟΥ.

Από τον ΘΕΟ κατερχόμαστε και από ΕΚΕΙΝΟΝ καθοδηγούμαστε.

Επιμένουμε από ακόρεστη επιθυμία να λυτρωθείτε στο Όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, του ΚΥΡΙΟΥ μας.

ΤΑ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ

Αναρωτιέστε μήπως ζείτε ένα παραμύθι με φανταστικές διαστάσεις του μυαλού σας; Με αμέτρητες πτυχές που θροΐζουν και σκεπάζουν τη λογική σας; Πιάνετε τον εαυτό σας να ζωγραφίζει μεταφυσικές εικόνες με τα χέρια της εφηβικής του ηλικίας; Πλάθετε όνειρα με στεφάνια λουλουδιών και ονειρεύεστε σε σφαίρες του παραλόγου; Προβληματίζεστε μήπως κινδυνεύετε να σπάσετε χέρια και πόδια επιθυμώντας να περάσετε με άκρατο έρωτα στα αποίητα και εφορμώντας στα πέτρινα κάστρα της λογικής σας; Φοβάστε μήπως χτυπώντας με τις γροθιές σας τις Πύλες του Ήλιου για να περάσετε, καταλήξετε, τελικά, να καείτε στην πύρινη καρδιά του;

Αν όλα ή κάποια από τα παραπάνω σας συμβαίνουν, είναι κατανοητό. Ένας γήινος του δικού σας πλανητικού συστήματος θα πρέπει να οργώνει με το αλέτρι της έρευνας δρόμους, παράδρομους, μονοπάτια και βουνά και να τοποθετεί σημάδια λογικής και φαντασίας, για να αποκομίσει την ωφέλιμη έρευνα και μέσα από αυτήν τα ωφέλιμα συμπεράσματα, υπό μορφή όχι απλών ενδείξεων, μα αποδείξεων που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις.

Το ζητούμενο είναι εμείς, οι Σύντροφοι που κατερχόμαστε από τις έκλαμπρες και εμπύρινες ηλιακές σφαίρες, να δυνηθούμε να σας πείσουμε να αποδεχθείτε τις τηλεπαθητικές μας εγγραφές στα σημεία του εγκεφάλου σας που μας επεξεργάζονται και να προχωρήσουμε με βατό και κατανοητό τρόπο στο εγκεφαλικό σας είναι.

Άρμα Φωτός από ανώτερες σφαίρες κατέρχεται με αρχοντικούς ήχους στα μήκη και πλάτη του πλανήτη Γη για να εντυπωθεί πρώτιστα ο καθαγιασμένος Σταυρός της Θυσίας του ΙΗΣΟΥ από τον ΟΠΟΙΟ και θα αναγγελθεί η Σωτηρία σας.

Ο Ουρανός υποκλίνεται στον σταυρικό ΤΟΥ θάνατο, γονυπετούν και δακρύζουν οι Αστέρες και πάλι, όπως κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες.97 Ενόψει του Πάσχα, Αρχάγγελοι και Άγγελοι προσκυνούν την Αυτοθυσία του ΚΥΡΙΟΥ. Στον χώρο του Γολγοθά, όπου τα δάκρυα της οδύνης και του πόνου ΤΟΥ έρεαν, άνθισαν τα λουλούδια της αναγέννησης των ανθρώπινων φυλών, αυτών που γνώρισαν και έζησαν τον πόνο, αυτών που χάθηκαν στους ωκεανούς της πλάνης, αυτών που υπέστησαν άγρια ναυάγια σώματος, πνεύματος και μνήμης.

Εμείς οι Σύντροφοι θέλουμε να σας πούμε:

Ότι η πίστη ενώνει τον ορατό με τον αόρατο κόσμο, και διαμορφώνει και διογκώνει την ομορφιά της καλής έμπνευσης. Ότι τα χέρια της πίστης είναι αυτά που χτίζουν τους πύργους της πνευματικά εμπλουτισμένης φαντασίας.

Ότι εσείς κι εμείς, αρχέγονα πλασμένοι, έχουμε κοινή καταγωγή και κοινωνικό καθολικό προορισμό να ταξιδέψουμε σε σφαίρες συνύπαρξης με τον Ουρανό – αυτόν τον γελαστό ολόφωτο Όντα που περικλείει απίστευτα μυστήρια στους απαστράπτοντες ξενώνες του, καθώς και θαύματα που θωπεύουν τη σκληρότητα της υλικής σας εμπειρίας, για να την καταστήσουν μαλακή στην υφή της. Αυτόν, πιστέψτε μας, επιθυμούμε να τον φέρουμε στη Γη για εσάς και για τη δική σας πνευματική απόλαυση. Εμείς, οι Άγγελοι του Υψίστου, κατασκευάζουμε λεωφόρους και γέφυρες, για να έχετε ακόμα και απευθείας πρόσβαση στα αιώνια του Ουρανού.

Ότι εμείς θα προχωρήσουμε σε ακριβή διερεύνηση της ύλης σας, ακόμα και της νεκρής σας ύλης, μήπως και εντοπίσουμε σε αυτήν έστω και ελάχιστα στοιχεία ελπίδας για αναγέννηση.

Ότι εμείς επιθυμούμε να ανανήψουν οι νεκροί πνευματικοί σας εαυτοί με τη χρήση ροών εύοσμου Φωτός εκ του Φωτός ΤΟΥ.

Ότι θα σκάψουμε με τα χέρια μας στο ευλογημένο χώμα της Γαίας για να ξεθάψουμε νεκρούς στο σώμα και στο πνεύμα, επιχειρώντας την ανάστασή τους, εμφυσώντας σε αυτούς πνοές εκ της Πνοής ΤΟΥ.

Ότι θα σφραγίσουμε τους δίκαιους και αγαθούς και θα ερευνήσουμε τα οστεοφυλάκια της λήθης, μήπως και εντοπίσουμε έστω και το απειροελάχιστο στοιχείο μνήμης.

Ότι θα επικαλεστούμε με δάκρυα και ελπίδα τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ να αναστήσει λησμονημένες ψυχές από την τέφρα.

Αυτό το έργο είναι έργο καλλιέργειας και σποράς ποιοτικών σπόρων στη Γη, για την πνευματική θρέψη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ

Ο Θρόνος του ΚΥΡΙΟΥ φλέγεται από τη φωτιά της Αγάπης ΤΟΥ, με την οποία φωταγωγεί τα σύμπαντα, ρίχνει βάλσαμο στις πνευματικές σας καρδιές και δροσίζει τις ψυχές σας. Η Αγάπη του ΚΥΡΙΟΥ μας καίει τα πάθη και ζωογονεί τις ψυχές σας, σας ντύνει με αγγελικά φτερά και σας ωθεί σε άνωθεν ταξίδια στο Φως ΤΟΥ, στις ουράνιες συμπαντικές κορυφές ΤΟΥ.

Έντονο και ένδροσο ρίγος θα συνταράξει το Σύμπαν όταν οι αθάνατες ψυχές, με εύγλωττες μελωδικές φωνές, θα συνθέσουν ύμνους αγάπης για τον Δημιουργό τους.

Οι γνώσεις που προέρχονται από την ύλη, οι τίτλοι και τα αξιώματα δεν θα έχουν πια ενδιαφέρον και «πέραση» όταν οι Μύστες της Θείας Σοφίας θα δίνουν τίτλο σπουδών σε αυτούς που αριστεύουν στην τήρηση των Κανόνων του Δικαίου και σε αυτούς που σέβονται τους Κανόνες των Αξιών, μέσα από την καλλιέργεια του ήθους του πνευματικού τους γίγνεσθαι.

Στις διάφανες αιθερικές σφαίρες των θαυμάτων ελπίζουμε να σας συναντήσουμε απροσποίητους και καθαρούς, ακτίνες του ηλιακού Αγίου Φωτός, και εκεί να γιορτάσουμε με ευφροσύνη τη μοναδική και καθολική συνάντηση.

Εκεί, θα καθαρογραφούν και θα τυπωθούν στα μυστικά μας αρχεία οι ήδη παρμένες αποφάσεις μας, εκεί θα καταγραφεί η ιστορία της θείας και όμορφης Ηλιακής Ψυχής και θα υπογραφεί το τέλος στον επίπονο και αγωνιώδη υλικό της μόχθο.

Για τη συντήρηση της Συμπαντικής Αρμονίας, η Ειρήνη και η Ευδαιμονία θα συνυπάρξουν με το αιώνιο Φως στη Συλλογική Συνείδηση, στη Συλλογική Ενέργεια, που θα τροφοδοτείται από τον Πυρήνα και θα λειτουργεί αέναα για την τήρηση των Κανόνων της Συμπαντικής Τάξης.

Το νοητικό και ηθικό επίπεδο των ψυχών θα εμπλουτίζεται στον μοιραίο χρόνο, και αυτός ο πνευματικός εμπλουτισμός θα καταχωρείται στον αέναο χωροχρόνο, σ’ αυτόν που δεν υφίσταται επιρροές ούτε από Αρχή ούτε από Τέλος.

Δίνουμε προτεραιότητες σε αγαθές, καθαρές και ταπεινές ψυχές, αυτές που θα προσπαθήσουν να κατακαύσουν τις υλικές τους επιθυμίες με τη φωτιά της πίστης και την ανιδιοτελή τους σκέψη.

Όταν η ψυχή έρθει κοντά στον ΘΕΟ, έχει ήδη λυτρωθεί από το κάρμα των πολλαπλών ενσαρκώσεων και μόνο το μεγάλο κάρμα της Αγάπης αφήνεται να εξοφλήσει, επειδή μέσα από αυτό ορίζεται ο σκοπός της σαν ύπαρξη αθάνατη.

Ο Θεός έρχεται κοντά σας, σας τραντάζει με το Φως ΤΟΥ –μη φοβηθείτε ό,τι κι αν δείτε–, επιμένει να σας λέει ότι δεν είστε μόνοι. Ένα απέραντο Σύμπαν, όπου φιλοξενούνται εκατομμύρια πλανητών και το οποίο σφύζει από ζωή, σας περιβάλλει με προστατευτική αγάπη.

Πόσα επιθυμούμε να σας δώσουμε ακόμα –χίλιες φορές αλλά τόσα– για να ελαφρύνουμε τα αιθερικά μας σώματα από τον πόθο του Δούναι για εσάς, έναν πόθο που όσο τον διερευνούμε, εντοπίζουμε το ηφαίστειο, ένα ηφαίστειο με εκρηκτική διάθεση, έναν πυρήνα φωτιάς συγκλονισμού και ανατροπής στα πιστεύω σας.

Πρέπει να σας πούμε ότι όλα δίνονται με ποσοτική και ποιοτική ακρίβεια στον ορισμένο τόπο και χρόνο.

Η ποσότητα των μηνυμάτων μας έχει να κάνει με τη σταδιακή σας κατανόηση και το ζητούμενο είναι οι εγγραφές μας να τμήσουν την πνευματική σας καρδιά με φρόνιμες και απαλές τομές, ιδιαίτερες στα υλικά και ιδιαίτερες στα πνευματικά σας κύτταρα, ώστε τα πνευματικά να ενισχυθούν σε βάρος των υλικών.

Ιδιαίτερα προσέχουμε τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουμε για να σας πείσουμε, έτσι ώστε να ελευθερώσετε μια γεμάτη και ευανάγνωστη εμπειρία για τα Συμπαντικά Αρχεία.

Δεν είναι φρόνιμο να σας προκαλέσουμε σεισμικές δονήσεις ή να σας καταστήσουμε ανασφαλείς και παγιδευμένους στον ασφαλή και ολόφωτο δρόμο μας.

Σας αγαπάμε, γι’ αυτό σας προσέχουμε, γι’ αυτό σας εκλιπαρούμε να γίνετε ψύχραιμοι και λογικοί αποδέκτες των εγγραφών μας, που δόθηκαν με προσπάθειες συνεργατών μας.

Ελάτε κοντά μας με πίστη, ήρεμοι και απλοί και καθαροί, για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε ότι κάποτε γεννηθήκατε με Σχήμα Φωτός.

Κατανοήστε επιτέλους πως τίποτα μεγάλο και σημαντικό δεν χάνεται στο Σύμπαν. Στις αύρες σας είναι εντυπωμένα τα πάντα.

Σας υποσχόμαστε ότι σας καταλαβαίνουμε, έτσι λειτουργούμε εμείς οι όμορφες ψυχές του Ήλιου.

Και κάτι ακόμα: Ο Ουρανός ποτέ δεν προδίδει τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος δυστυχώς προδίδει τον Ουρανό και τον θλίβει.

Διεκδικούμε, να ξέρετε, την αγάπη σας. Τώρα είμαστε βέβαιοι στον παρόντα χρόνο ότι γνωρίσατε ποιοι είμαστε και μας αγαπήσατε όχι όπως θα θέλαμε, μα όπως εσείς μπορείτε. Μέσα από αυτή την αγάπη θα συμπληρωθούμε συνολικά στη δική μας σφαίρα.

Ο χώρος σας είναι ευάλωτος και οι εχθροί σας πολλοί. Έχετε Πίστη και ψυχραιμία και να είστε βέβαιοι ότι η Θεϊκή Ενέργεια θα κρατήσει την Ελλάδα ζώσα και όρθια.

ΜΥΗΣΕΙΣ

Εκ της Αγάπης του ΘΕΟΥ και εκ της Αγίας Δόξας ΤΟΥ και για το δικό σας όφελος, εντός των έκθαμβων συμπαντικών αιθουσών –όπου το ρέον Φως μετουσιώνεται σε μορφές Αγγέλων εν ρυθμώ κινουμένων– λαμβάνουν χώρα και διαδραματίζονται τελετουργικές μυήσεις ανωτάτων επιπέδων, που αφορούν γήινους όντες που αποχώρησαν από τον γήινο πλανήτη ή που ζώντες υλικά στη Γη μυούνται από ανώτατες πνευματικές οντότητες σε κορυφαία συμπαντικά σημεία.

Η μύηση αυτή προσβλέπει στο να καταστεί η γήινη οντότητα άξια κοινωνός στην απόκρυφη μυστηριακή κοινωνία των θείων πραγμάτων και ένθεων λειτουργιών, με τη διενέργεια ιδιαίτερης εγκεφαλικής-πνευματικής επέμβασης, και έτσι ώστε χάρη σε αυτήν να συλλαμβάνονται οι μυστικές γνώσεις του Σύμπαντος Κόσμου, οι οποίες θα ταξιδεύουν ως θησαυροί Σοφίας στους αμετακίνητους και ακριβείς σοφούς θησαυρούς, στους απεριόριστους σταθμούς του χωροχρόνου. Σε αυτούς τους υπέρλαμπρους και καθαρούς σταθμούς με τα αμέτρητα αστραφτερά κάτοπτρα, η Συμπαντική Σοφία, η Συμπαντική Γνώση και οι Αρχέγονες Συμπαντικές Αλήθειες θα αποκωδικοποιούνται αεί εν τω Φωτί ΤΟΥ – εκεί όπου και εγγράφονται και εντυπώνονται τα παρελθόντα, τα παρόντα και τα μέλλοντα με ασύλληπτης ακρίβειας χρηστικές εικόνες λειτουργούσες υπό το Φως ΤΟΥ.

Στον ορισμένο χρόνο της μύησης θα συμμετέχουν εκπληκτικές οντότητες Φωτός –οντότητες γήινες, καθώς και οντότητες υπεργήινες που ουδέποτε σαρκώθηκαν στα επίπεδα της Γης–, οι οποίες θα κρατούν στεφάνια από «ζώντα Άνθη», άνθη που λειτουργούν με τις διαδικασίες της εισπνοής και εκπνοής, που ζωογονούν και ζωογονούνται από τον Διδάσκαλο, που προκαλούν καρδιακούς παλμούς στο Σύμπαν και που δημιουργούν ευνοϊκές αστρικές συγκυρίες για ενσαρκώσεις ψυχών υψηλής νόησης και εξαίρετου φρονήματος, ενσαρκώσεις προορισμένες να συμβάλλουν στα σημαντικά για την αναβάθμιση του πλανήτη.

Αυτές οι ενσαρκώσεις πνευματικά ανώτερων ηλιακών ψυχών έχουν να κάνουν με τις επιλογές ΕΚΕΙΝΟΥ, του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ορίζει και καθορίζει την αποστολή των φωτεινών όντων στον πλανήτη σας, αυτών που κατέρχονται με βαρυσήμαντη υπευθυνότητα για τον σκοπό και το έργο που τους έταξε η Αγία και Σοφή Βούλησή ΤΟΥ.

Επιθυμούμε να σας τονίσουμε ότι και αυτοί που βιώνουν έντονα τον πόνο στη διάρκεια κάποιας γήινης ενσάρκωσής τους, είναι σαν να παίρνουν μέρος σε ένα μέγιστο Θείο Μυστήριο, που θα τους διαθέσει τον πνευματικό του χώρο και τη ζώσα καρδιά του για περαιτέρω εξέλιξή τους και για εμπλουτισμό –τολμούμε να πούμε– της δοκιμασίας μέσα από την εμπειρία, δοκιμασίας όμως που θα τους ωθήσει σε ευλογημένα ουράνια επίπεδα εξυγίανσης και πνευματικής θεραπείας τους.

Θα καταστούν οπωσδήποτε άξιοι εκείνοι οι οποίοι θα καταθέσουν τον εαυτό τους προσφορά στον βωμό της αυτοθυσίας, επιζητούντες με ένθεο πόθο να διανεμηθεί η ψυχική τους ενέργεια για τη συμπλήρωση και αυτάρκεια και διάσωση φθινουσών ψυχών, έστω και με την ενδεχόμενη απώλεια της δικής τους ψυχής.

Πόσο ευλογημένοι είναι αυτοί που εύχονται και ενδίδουν στη «δωρεά οργάνων ψυχών», πόσο ευλογημένοι και μακάριοι που φεύγουν από τον γήινο χώρο διανέμοντας τα κύτταρα της αθάνατης ψυχής τους και δημιουργούντες έστω και μία μονάχα ψυχή!

Επαγρυπνείτε προσευχόμενοι στον χρόνο τον πολύτιμο της Γης όπου βιώνετε το τώρα, επειδή αυτός ο χρόνος ο πολύτιμος θα σας φανερώσει και θα σας παραδώσει την καινούρια σας ταυτότητα, αυτήν που πρέπει να κριθείτε άξιοι για να τη λάβετε.

Με αυτή την ταυτότητα στο χέρι, αφού ελεγχθείτε, θα περάσετε τα σύνορα της Γης και θα σας επιτραπεί η είσοδος στο Ουράνιο Κράτος, αυτό το διευρυμένο σε διαστάσεις, το αυτόφωτο εκ του Αποίητου Φωτός.

Οι μυστικοί κρουνοί του Σύμπαντος θα ξεδιψάσουν την άγνοιά σας, θα ραντίσουν και θα καθαρίσουν την αύρα σας· το πνεύμα σας θα υποστεί την ευεργετική επίδραση της αιωνίου δρόσου και θα απαλλαγεί από την ενοχλητική και επικίνδυνη ξηρότητα που σας προκάλεσαν οι πόνοι και οι θλίψεις στα ταξίδια σας στη Γη.

Η απόγνωση πλέον δεν θα έχει καμία θέση κοντά σας. Μαζί σας θα πορεύεται η Ελπίδα και θα χαϊδεύει με απαλές κινήσεις το χέρι σας και θα σας ανοίγει τον δρόμο για τις Πολιτείες των Αστεριών.

Έχετε «σεργιανίσει» ποτέ στους δρόμους κάποιου ζωντανού Αστεριού;

Εάν το θελήσετε πραγματικά, θα το πετύχετε, και θα μάθουν τα πόδια σας να μην καίγονται από τη θερμότητά του αλλά να αιωρούνται με ανάλαφρες ρυθμικές κινήσεις στον χώρο της λαμπερής εκπνοής του.

ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Οι πέριξ του Θρόνου ουράνιες οντότητες, διακινούμενες, έλκονται από ασύλληπτα σε ένταση μαγνητικά πεδία εξ αυτού του Θρόνου, τα οποία δεν έχουν επιστημονική εξήγηση με τους κανόνες της φυσικής. Στη διάρκεια αυτού του μοναδικού φαινομένου φωτός, η έξαρση των συναισθημάτων των οντοτήτων που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν τη συμπαντική, θα λέγαμε, τελετουργία είναι εμφανής στον υπερ-θετικό βαθμό, αυτόν που εκφράζεται με τη σοφία και την ακρίβεια της ελληνικής γλώσσας. Τα συναισθήματα εκτείνονται υπέρ του Θείου για την τελική έκφραση.

Κατά συνέπεια, τα συναισθήματα εκτινάσσονται εκρηκτικά –σύσσωμα με τους απείρου φωτός και πυρός ηλεκτρικούς σπινθήρες– κατά την επαφή τους με τη Θεία Ουσία, προκαλώντας διαχύσεις εκστασιακής ευδαιμονίας εκφραζομένης σχηματικά και μορφικά με κύματα έκφρασης μιας έμπυρης και ρυθμικής ροής η οποία διεγείρει το κάλλος και το κατευθύνει υπεράνω του κάλλους. Αυτό το κάλλος, που δεν συλλαμβάνεται ούτε και κατανοείται λογικά, διεγείρει την αγάπη, αυτήν που στο Παν και στο Άπαν είναι ουσιαστικά η έκφραση της θείας εμπνευστικής Πνοής.

Οι ήχοι που ακούγονται από τα πλήκτρα της Εδέμ είναι ευλαβείς, δοξολογούντες τον ΚΥΡΙΟ, ήχοι που άγουν σε δρόμους γαλήνης και ολοκληρωτικής άφεσης στο Φως του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Στην κάθε επαφή με τη Θεία Ουσία, τον Θρόνο ή τον Πυρήνα, δημιουργείται ένα είδος ή μια μορφή απειρόχρωμης και απειρόφωτης εικόνας έκρηξης, εικόνας πανδαισίας κοσμούμενης από ζώντα Άνθη σε ροή φωτός, που πορεύονται κυκλικά εν ροή και πάλι και εν χωρώ και κατευθύνονται από τους χτύπους της αιώνιας καρδιάς ΤΟΥ, που ηχεί πλέον με μουσικές αγγελικές νότες διαχέουσες την πανσυμπαντική ευδαιμονία.

Οι οντότητες που λαμβάνουν μέρος συμβάλλουν στην εγγραφή της σημαντικότερης υπέρτατης συμφωνίας Αγάπης, η οποία ευθύς αμέσως κωδικοποιείται σαν κανόνας του Συμπαντικού Κώδικα, εκφράζουσα το υπέρτατο περί Δικαίου αίσθημα.

Η Αγάπη εδώ είναι Κανόνας Δικαίου και δεν παραβιάζεται.

Αυτή η περιγραφή δεν είναι εύκολη, χρειάζεται ιδιαίτερη γλώσσα ακριβείας για τη μεταφορά της στη δική σας κατανόηση. Είναι όμως η αλήθεια του Ουρανού και του Παραδείσου, εκεί που οι εισερχόμενοι εισπνέουν Φως, που πίνουν Φως και δροσίζονται, που συντηρούνται με τις ευλογίες των Αγγέλων, που συνομιλούν και συν-χαίρονται με τα ζωντανά Άνθη που διακινεί το ΠΝΕΥΜΑ, εκεί που οι Άγιοι εκπέμπουν το Φως ως τα κατώτερα σημεία του Σύμπαντος, δηλαδή ως τον πλανήτη Γη, άγοντάς σας στο Όλο.

Είμαστε πάντα εν εγρηγόρσει για να λαμβάνουμε τα προστάγματα από τον Πανάγιο Θρόνο και να εργαστούμε για τη δική σας παρηγοριά και ανακούφιση από τα δεινά της Γης.

Δεν εξουσιάζουμε ούτε τον Ουρανό ούτε τη Γη, απλώς είμαστε υποταγμένοι στο θέλημα της Σοφίας ΤΟΥ, δοξάζουμε αιωνίως και ευλογούμε τον ΚΥΡΙΟ που με την αύρα ΤΟΥ εμπλουτίζει τους παραδείσους ΤΟΥ και εντελλόμαστε να ποιούμε το Θέλημά ΤΟΥ με ταπεινοφροσύνη και ευλαβική αφοσίωση.

ΜΟΡΦΙΚΟ ΦΩΣ

Νομίζουμε ότι πλησιάζουμε στο τέλος των εγγραφών μας αυτών, που προσδοκούμε και ελπίζουμε να σας αγγίξουν εν ΧΡΙΣΤΩ και να σας ταξιδέψουν με τις ηλιακές ακτίνες στα πολύμορφα και πολύπνοα ουράνια επίπεδα.

Οι Άγγελοί μας, ορατοί ή αόρατοι στα δικά σας μάτια, δεν θα πάψουν ποτέ να σας συντροφεύουν στα ήμερα και άγρια μήκη και πλάτη του πλανήτη σας.

Όσες ημέρες και νύχτες αξιωθείτε να απολαύσετε ή να βιώσετε εκεί κάτω, υπό δύσκολες συνθήκες στην πορεία σας, μη λησμονήσετε ότι αυτό το Μορφικό Φως –που ευωδιάζει πνεύμα και πλέει στον άπειρο χρόνο– δεν έχει τη διάθεση να σας εγκαταλείψει. Εσείς το εγκαταλείπετε, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Αυτό το Μορφικό Φως, το αποίητο, διαθέτει τις δυνατότητες για την προδιάθεση της βούλησής σας να γνωρίσετε το Σύμπαν, να το ερευνήσετε, να ζητήσετε να σας ξεναγήσει στις μαγικές του Σφαίρες, και να μπείτε στην επιθυμία προσέγγισης μιας δίχως τέλος ζωής.

Σας προτρέπουμε να ερωτευτείτε αυτό το ΜΟΡΦΙΚΟ ΑΠΟΙΗΤΟ ΦΩΣ και, όταν γνωρίσετε αυτό το συγκλονιστικό συναίσθημα, το αίσθημα που πλέον εμπλουτίσατε με τη νόησή σας, τότε η εμπειρία που θα αποκομίσετε θα εγγράψει τη δική σας ολοκληρωμένη εμπειρία, αυτήν της ύπαρξής σας εν τη ουσία της.

Εμείς οι ασώματοι όντες, οι ταχυδρόμοι του Φωτός, χτυπάμε την πόρτα σας και σας παρακαλούμε να πάρετε την αλληλογραφία σας, που έχει αποστολέα τον Ουρανό.

Θα σας υποδείξουμε ένα ιδιαίτερο κομμάτι της πλατωνικής φιλοσοφίας:

Ο ιδεαλισμός είναι η τολμηρή βεβαίωση των Θείων Αληθειών από την ψυχή, η οποία διερωτάται μέσα στη μοναξιά της και κρίνει γύρω από τις ουράνιες πραγματικότητες με τις ενδόμυχες ικανότητές της και με τις εσωτερικές φωνές της.

Το ιδεώδες είναι το όνειρο και η θλίψη για τη Θεία Πατρίδα, ενώ η Μύηση –αυτός ο ναός των εκλεκτών– είναι καθαρή ενθύμησή της, αυτή η ίδια η κατοχή της.

Σας αγαπάμε – στη χαρά και στη λύπη, στην ειρήνη και στον πόλεμο, στην ευτυχία και στη δυστυχία, εμείς σας στηρίζουμε.

ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ

Εισχωρήσαμε στον αγωγό σας, αυτόν τον αγωγό που συλλαμβάνει τους ήχους διαφόρων συμπαντικών επιπέδων ή ηλιακών συστημάτων ή ηλιακών σφαιρών με πρωτότυπους συμπαντικούς τρόπους –συγκεντρωτικούς αυτών των ήχων– και τους εγγράφει τηλεπαθητικά στα εγκεφαλικά κύτταρα. Οι ήχοι: μορφές ενέργειας, τρόποι που το Φως επενεργεί και στα γήινα συναισθήματά σας, μεταφορείς μηνυμάτων και αγαθών προθέσεων, διακινητές Αλήθειας, διαθέσεις δωρεών εκ της Μέγιστης Θείας Διάθεσης.

Είμαστε στον Χρόνο και στον Χώρο του Απείρου –κάτι που δύσκολα αγγίζει τη γήινή σας αντίληψη και την εξ αυτής κατανόησή σας– και προσπαθούμε να σας προσεγγίσουμε ελευθερώνοντας στον πλανήτη σας όλες τις αρχέγονες εμπειρίες εκ του Συμπαντικού Θείου Γίγνεσθαι.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας διακινητές-ταχυδρόμους σημαντικών επιστολών, ατομικών και συλλογικών, που επιβάλλεται να σας παραδώσουμε στον παρόντα χρόνο, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και τη συμπαντική μας ταυτότητα. Πιστέψτε μας, αυτοαποκαλούμαστε Σύντροφοι και εξερχόμαστε από το κέντρο (καρδιά και μάτι) μιας άπειρης σε «έκταση» και Φως ηλιακής σφαίρας με ασύλληπτη ενέργεια, που ρυθμίζει σημαντικές συμπαντικές λειτουργίες.

Γνωριζόμαστε, είμαστε στον δικό σας τρόπο υπολογισμού του χρόνου και με βάση αυτόν τον χρόνο σάς συντροφεύουμε αδιάλειπτα στη γήινη εμπειρία σας καθ’ όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, όπως εσείς τις κατανοείτε στην εμπειρία σας.

Τελικά, η υποκειμενική σας αντίληψη δεν έχει να κάνει με τη δική μας αντίληψη περί του χρόνου και του χώρου.

Τα μηνύματά μας είναι βαρυσήμαντες αλήθειες που θα μορφοποιηθούν σε σχήματα και κανόνες –αυτό θεωρούμε ότι θα το καταφέρουμε–, για την ενεργειακή σας διάχυση στην πνευματική Κοινωνία των Αστέρων.

Πέρα από τις αλήθειες που λησμονήσατε και σας τις αποκαλύπτουμε με δέος και έντονη συγκίνηση, σας υπενθυμίζουμε –αναμοχλεύοντας τις μνήμες σας– περί ενσαρκώσεων ανώτερων συμπαντικών σφαιρών, όπου η νόηση και η γνώση και η εμπειρία του Ανώτατου Όντος σάς είχαν περιβάλλει και σας είχαν καταστήσει υπεύθυνους και ιθύνοντες σε ανώτατες συμπαντικές ιεροτελεστίες.

Σε αυτήν τη μορφή του χρονικού σας τώρα, περιμένουμε να λάβετε σοβαρά και υπεύθυνα το δυναμικό περιεχόμενο των μηνυμάτων μας· να σας αφυπνίσουμε από τη «χειμερία νάρκη» στην οποία εγκαταλειφθήκατε, αυτήν της υλικής ζωής που σας κατέστησε τυφλούς, κωφούς και ματαιόδοξους.

Μέλημά μας να σας προωθήσουμε όχι στον κοσμικό χώρο, μα σε αστρικά καταλύματα πνευματικής θαλπωρής και να ξεδιπλώσουμε πτυχές Αλήθειας, απλώνοντάς τες με ήχους μουσικής και υπέρηχους του Θείου Έρωτα που προκαλούν τις έντονες διεγερτικές αφυπνιστικές συμπαντικές δονήσεις.

Πρωταρχικό μας καθήκον η επιθυμία να θελήσετε με πόθο να υποστείτε τις διαδικασίες της κάθαρσης, να μπείτε ειλικρινείς και γυμνοί στην Αλήθεια του Σύμπαντος, αφού πρώτα διερευνήσετε με τόλμη και ακριβοδίκαιη δικαιοσύνη τα τρωτά σας πνευματικά σημεία και μπείτε στον λαβύρινθο των παθών σας ανάβοντας και φωτίζοντας όλες τις απόκρυφες γωνιές του, σημαντικές και ασήμαντες.

Το ζητούμενό μας; Το ποιόν της ουσίας του είναι σας, η παρουσία σας ενώπιόν ΤΟΥ και η ένθερμη διάθεσή σας να ΤΟΥ παραδοθείτε με συνειδητή επίγνωση ότι η ψυχή σας αποτελεί ένα τμήμα του συνόλου.

Να αφεθείτε στον Νόμο ΤΟΥ, ο Νόμος ΤΟΥ είναι αυστηρός στην τήρηση του αγαθού και στην έκφραση της αγάπης, σαν λειτουργία μεταξύ του εαυτού σας και εσάς, μεταξύ των συνανθρώπων σας και εσάς.

Να αξιολογείτε τα λάθη σας για να τα διορθώσετε. Χωρίς έντιμη και δίκαιη αξιολόγηση θα τα καταστήσετε αόρατα σαν μηδέποτε πραχθέντα.

Δεν είμαστε μόνο εντολοδόχοι και ταχυδρόμοι ΤΟΥ, αλλά φιλοδοξούμε με ταπεινοφροσύνη να χτίσουμε πνευματικούς πύργους Σωτηρίας για τη στέγαση των αιωνίων ψυχών που θα λειτουργούν «εν τω Φωτί» χωρίς πόνους, χωρίς βάσανα, χωρίς θλίψεις – ευαρεστούμενοι και «ευφροσυνούντες» στην παλμική, ηχητική γαλήνη της Εστίας του Μεγάλου Αστέρα.

Σας γνωρίσαμε, σας αγαπήσαμε, σας νοιαζόμασταν και σας νοιαζόμαστε με πόθο διακαή για την επιστροφή σας. Ήπιαμε νερό από την ίδια πηγή και ντυθήκαμε από τα ίδια αστρικά ενδύματα. Στολίσαμε το αιθερικό σας σώμα με ζωντανά αστέρια και βάψαμε τα μαλλιά σας με τα ηλιακά χρώματα.

Συγκατοικήσαμε ψυχές πανέμορφες στην ηλιακή σφαίρα. Γι’ αυτούς τους λόγους έχουμε από εσάς τις έντονες αναλογούσες απαιτήσεις μας. Δεν μας είναι αρεστό να σας αντιμετωπίζουμε σαν πρόσφυγες στις γήινες διαδρομές σας. Περιμένουμε την επιστροφή σας στη γενέτειρα πατρίδα σας. Δεν κρούουμε όλες τις πόρτες, δεν ξεκλειδώνουμε όλες τις καρδιές, επιμένουμε στις σταθερές μας επιλογές. Παρ’ όλη την άγνοιά σας, αισιοδοξούμε ότι θα μας δεχτείτε με δέος υπευθυνότητας και δέος ταπεινοφροσύνης, ότι θα προσπαθήσετε μαζί μας για να καρπίσει ο καρπός της Αλήθειας για την ύπαρξή σας.

Είμαστε στην αρχή του αγώνα και κάνουμε έκκληση για συνειδητή κατανόηση για να έρθει ο ΚΥΡΙΟΣ όταν οι δικοί ΤΟΥ, οι απλοί, ταπεινοί και ανύποπτα καθημερινοί ετοιμάσουν τον Δρόμο ΤΟΥ. Ο δρόμος είναι μακρύς. Έχετε την καλή τύχη να ζείτε σ’ αυτό το παρόν της διαφώτισης και της αφύπνισης.

Είμαστε εμείς, ελάχιστοι στο άπειρο και άπειροι στην αγάπη, οι Σύντροφοι του Ήλιου, οι φίλοι του ΚΥΡΙΟΥ και ΗΓΕΤΗ ΙΗΣΟΥ. Σας ευχαριστούμε που διαθέτετε τον γήινο χρόνο σας στην ανάγνωση του Λόγου ΤΟΥ και επιθυμούμε να τιμήσετε έντιμα και συνειδητά την προσπάθειά μας.

Τα αναλογούντα της ευλογημένης επαφής ανήκουν στον ΚΥΡΙΟ.

Τα αναλογούντα της τιμής ανήκουν στο Αποίητο Φως.

Η παρουσία μας σ’ εσάς είναι τιμή για εμάς και ευχή για το έργο μας. Αναμένουμε να μας υποδεχθείτε με πίστη και τόλμη, αφού το έργο μας είναι έργο τολμηρής Πίστης.

Πιστέψτε μας, επειδή με την πίστη σας θα τιμήσετε τα μέγιστα ΕΚΕΙΝΟΝ και θα συνειδητοποιήσετε ότι οι φυσικοί και πνευματικοί νόμοι εκπορεύονται από τη Μία Πηγή.

 


94 Βάσει του «Πάτερ Ημών», της «Κυριακής Προσευχής». Πρβ. Κατά Ματθαίον 6:10.

95 Κατά Ματθαίον 11:28. «Ελάτε κοντά μου όλοι όσοι είστε κουρασμένοι και καταφορτωμένοι, και εγώ θα σας αναπαύσω [θα σας παράσχω ανάπαυση]».

96 Κατά Ματθαίον 5:6. «Μακάριοι είναι αυτοί που πεινούν και διψούν για δικαιοσύνη, γιατί αυτοί θα χορτάσουν [θα καταλάβουν τι πάει να πει υπαρξιακή ικανοποίηση]».

97 Το κείμενο αυτό γράφτηκε κατά τη Μ. Εβδομάδα του Πάσχα 2018.

ΚΕΦΑΛΑΙΑ