01.05 | Επίπεδα Αφέλειας & Αρετής – Βιβλία Αλήθειας – Truth Legacy Books

5. Επίπεδα Αφέλειας & Αρετής

ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Το Ένατο Βιβλίο

A- A A+

ΑΡΕΤΗ

Διακριβώνουμε και επιμένουμε ότι, εάν επισημάνετε τα βασικά σας μειονεκτήματα, θα καταστείτε περισθενείς μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό και θα διακρίνετε με συνείδηση και με απόλυτη κατανόηση τον μύθο που σας περιβάλλει. Κατά συνέπεια, επιλέξτε ποιες ελλείψεις μέσα στον εαυτό σας σάς υπονομεύουν και σας αφήνουν ασύντρεχτους στον δύσκολο και δύσβατο δρόμο της ζωής.

  • Έλλειψη εκτίμησης του εαυτού.
  • Εκμηδένιση προσωπικών αξιών.
  • Έλλειψη πίστης και εμπιστοσύνης στην υπέρτατη, ασύντμητη Θεϊκή Δύναμη, η οποία με διακρίβωση διατηρεί τον Νόμο.
  • Έλλειψη τόλμης. Όπου ελλείπει η τόλμη υποχωρεί το φέγγος της Αρετής.

Προσέξτε: Η τόλμη να γράφει με γνώμονα την Αρετή, να ωθείται από ευγενή αισθήματα, διότι μόνον έτσι θα χαρακτηριστεί δίκαιη στη διαχείρισή της.

Η περίσεμνη Αρετή, η δικαία κυρία του Σύμπαντος, κυριαρχεί περίσεπτη στα ανώτερα πεδία του Σύμπαντος, οράται από οποιοδήποτε σημείο σε όλο τον ουράνιο χώρο, διακινεί εντολές ήθους, αντιφλέγει το Φως και το διαχέει στις ανθρώπινες διάνοιες με πρόθεση να φιλοξενηθεί μέσα σε αυτές.

Σας δίνεται η ευκαιρία να βιώσετε θαύματα στα ματωμένα βήματα αυτού του αχαλίνωτου σε πάθη αιώνα.

Η Αρετή –μορφή και ύπαρξη, θυγατέρα της θεϊκής έμπνευσης, υπαρκτή στο Έκτο Ουράνιο Σύμπαν– θα σας ελευθερώσει από πάθη και μιαρές αναζητήσεις μέσω των προσωπικών σας επιλογών, αρκεί να την επικαλεστείτε να συντρίψει τον μέχρι τώρα κακό σας εαυτό. Με καθαρή καρδιά και διάνοια πλέον, με κόπο και σθένος στην αναζήτηση, θα σας οδηγήσει στην Αλήθεια των Γραφών. Θα επιφέρει το καταστάλαγμα του ήθους, της αγάπης και του αγώνα στην καρδιά σας, και ήρεμοι θα επιδιώξετε να προσαρμοστείτε στις ανάγκες του Ουρανού «για τον εαυτό σας».

Η Αρετή –αυτή η οντότητα θηλυκού γένους– αγαπά και επιβραβεύει τις πνευματικές κατακτήσεις, επιμένει να άρει τα πάθη των πλασμάτων του ΘΕΟΥ στη διάρκεια της πορείας τους στη Γη, αξιολογεί τις δυνατότητές τους για εξέλιξη, εξετάζει τα βήματα που ανταποκρίνονται στους Συμπαντικούς Κανόνες και επιμένει να ανορθώνει τις ανθρώπινες διάνοιες κατά το ήθος της Συμπαντικής Απαίτησης.

Η Αρετή με την τόλμη σας θα συνάψουν συμμαχία και θα αγωνιστούν στον πόλεμο για τη Σωτηρία της αθάνατης ψυχής σας. Όσοι αντιστέκονται στο κακό θεωρούνται άξιοι και όσοι θα αντισταθούν με σθένος και πόλεμο θα θεωρηθούν «πανάξιοι» από τη Συμπαντική Κρίση και Διάκριση.

Ευλογημένος ο άνεμος που θα συνεπάρει τις καρδιές τις καθαρές, ευλογημένος ο εκγυμναστής άνεμος που μετά τον αγώνα θα τιμήσει τους αθλητές με τα στεφάνια που ήδη αναμένουν σε ιδιαίτερα σημεία του Σύμπαντος.

Αντισταθείτε στο σκοτάδι και στον σκοταδισμό, είναι η προσδοκία των Αγίων μας στην ιδιαίτερη αισθητική αυτού του αγώνα. Αντισταθείτε στις δεισιδαίμονες κινήσεις της εποχής, ο ΧΡΙΣΤΟΣ και ΚΥΡΙΟΣ μας αποκαλύπτεται με τους ζωντανούς Αγίους.

Η αίσθηση στη συνάντησή σας με τον ΘΕΟ είναι απίστευτα γλυκιά, είναι αίσθηση επιθυμίας ΕΚΕΙΝΟΥ του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΥ να σας ανασύρει από τα υπόγεια και να σας σύρει στα «ρετιρέ» των Ουρανών και στα ευδαίμονα «σαλόνια» ΤΟΥ.

Εκεί η Αγάπη ρέει! Εκεί το Φως ρέει! Εκεί οι Αστέρες ψάλλουν με τους Αγγέλους! Εκεί το Φως σάς ικετεύει! Εκεί η τελειότητα των απάντων της τελειότητας. Εκεί ο Ουρανός καταυγάζει αγάπη, αγάπη, αγάπη. Εκεί το Φως το Αληθινό, «ένθερμος δρόσος» σάς αγκαλιάζει. Εκεί θα πέσετε στα γόνατα έκπληκτοι από τα φαινόμενα και με δέος, όχι με φόβο, θα αναφωνήσετε Θαυμαστὸς ὁ Θεὸς ἐν τοῖς ἁγίοις αὐτοῦ.93

Αντισταθείτε με σθένος στο κακό, στον κακό εαυτό σας, στην κακή συναναστροφή, στις καταστρεπτικές προθέσεις, στον μικρό σας εαυτό, για να τον ποιήσετε μεγάλο με την εν δυνάμει ένταση της Αλήθειας. Όταν καταφέρετε να κερδίσετε τον αγαθό σας εαυτό, εντοπίζοντάς τον στα βάθη της καρδιάς και στο ύψος του νου, τότε η Θεία Δύναμη θα σας εξουσιάσει με ειρηνική προστατευτική διάθεση και θα σας προσφέρει προς βρώση τους γλυκύτατους καρπούς του Ουρανού. Οι καρποί θα σας αναγεννήσουν σωματικά και πνευματικά και θα σας εμπλουτίσουν με εκλεκτά κύτταρα ανθεκτικά στο ασθενείν. Θα διαγραφούν τα κακά παρελθόντα σας και θα θέσετε το λιθαράκι προπαρασκευής σταδίου της εξόντωσης του απόβλητου.

Θα τιμηθεί η ενσάρκωσή σας στη Γη όταν κατανοήσετε τη δύναμη του λόγου που σας εξώθησε σ’ αυτά τα κατώτερα επίπεδα του Σύμπαντος.

Ο πλανήτης με ποικίλους τρόπους ανάγεται και αναγάγεται –διά μέσου μιας καταπληκτικά σοφής και ανυπολόγιστης σε δύναμη συμπαντικής γεννήτριας– με το κάθε δικό σας πνευματικό βήμα προς τα Άνω.

Η εποχή σας περιφέρεται σαν ατάλαντη κακοντυμένη θεατρίνα σε δρόμους που ήδη οδηγούν σε πτωτικά επίπεδα, σε μονόδρομους θλιβερούς χωρίς επιστροφή. Οι ανάξιοι βραβεύονται και οι άξιοι ποδοπατούνται από τους ανάξιους. Ο κύκλος των ανούσιων επιδιώξεων μεγεθύνεται επικίνδυνα και οι κραυγές του πλανήτη σας απ’ άκρη σ’ άκρη βοούν «Δικαιοσύνη». Τα οικοδομήματα της Αρετής καταρρέουν, αφού το μοναδικό υλικό που έχει απομείνει σ’ αυτά είναι η άμμος και η κατάρρευση είναι το αποτέλεσμα της δικής σας συμπεριφοράς. Η κινούμενη άμμος συμπαρασύρει τις ψυχές σε επίπεδα ανυπαρξίας και αφανισμού τους, τα αθάνατα μόρια ζυμώνονται με τον χουν και ποιείται χους.

Η Πύλη της Ζωής κλειδώνεται, οι ευκαιρίες εισόδου στον Ουρανό από τις εκεί λαμπερές πύλες δεσμεύονται από τους αγαθούς και ενάρετους και από αυτούς που τόλμησαν να κατανοήσουν την αδυναμία του κακού και να κερδίσουν την αναμεταξύ τους μάχη, αυτήν τη μάχη που κερδίζεται με μοναδικό όπλο την Πίστη και το Ήθος.

Οι Πύλες του Ουρανού, φωταγωγημένες από τους Αγγέλους, είναι σε διαρκή αναμονή για εσάς. Όταν θα μπείτε από αυτές, θα ταυτιστείτε με τις εκεί οντότητες, τις εμπλουτισμένες από κάλλος, που θα σας υποδεχθούν για να σας ξεδιψάσουν με ζων ύδωρ. Η παλμική ροή του Φωτός εκ της καρδιάς ΤΟΥ θα σας ζεστάνει παρηγορητικά και θα σας αφομοιώσει στην Αύρα ΤΟΥ.

Η επιλογή είναι δική σας. Εμείς, απλώς ενημερώνουμε τα πλάσματα του ΘΕΟΥ από αγάπη και από το χρέος που αντιλαμβανόμαστε ότι φέρουμε στην καρδιά μας στο όνομα της Αγάπης. Συντονιστείτε με το Σύμπαν της Αγάπης. Θα γίνετε απέραντοι σ’ αυτό το σύμπαν της τελειότητας, σ’ αυτό το σύμπαν των συντρόφων σας Αγγέλων που μεταφέρουν την τόλμη σας στον Θρόνο του Βασιλέα των Ουρανών.

Τέλος στον φόβο. Τέλος στη λήθη. Η Αρχή του Φωτός ευχόμαστε να σας κυριεύσει. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβετε και θα λαμβάνετε εμπειρίες και ευκαιρίες σε δύσκολους καιρούς. Στο όνομα της Πίστης και της Αγάπης θα μετακινήσετε βουνά.

Σας δίνουμε χείρα βοήθειας. Θα συρθούμε μαζί σε στενωπούς έρποντες και επιζητούντες τον ΚΥΡΙΟ. Θα σας οδηγήσουμε σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ, θα ταξιδέψουμε παρέα για να ΤΟΝ συναντήσετε. Η εντολή και απονομή του ρόλου μας, η Σωτηρία σας. Όπου εσείς σκοντάφτετε, θα σας στηρίζουμε και θα σας ανορθώνουμε. Όπου χάνετε τον δρόμο σας θα σας οδηγούμε σ’ αυτόν. Όπου συναντάτε θάλασσα και δεν έχετε βάρκα, θα γίνουμε υδατοβάτες και θα πατήσουμε παρέα τα κύματα.

Έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε σαφείς στην έκφραση και στην αγάπη, δεν επιζητούμε να παραπλανήσουμε, ευχόμαστε να φωτίσουμε τις ανθρώπινες ψυχές και να τις λούσουμε με το καθαρτήριο νερό της σωτηρίας.

Αγωνιούμε για εσάς, ακούμε τις κραυγές σας, αντιλαμβανόμαστε με όλους τους τρόπους την αγωνία σας για την επιβίωσή σας, την αγωνία σας για την αλήθεια της ύπαρξής σας, την αγωνία σας για την εποχή της αβεβαιότητας.

Συντονιστείτε με τον ΚΥΡΙΟ της Αγάπης, εμπιστευθείτε το νόημα της Θυσίας ΤΟΥ, εκφραστείτε ΤΟΥ ελεύθερα, χωρίς φόβο και πάθος, ασπασθείτε ΤΟΝ με δέος, λατρεία και προσμονή ότι θα μπείτε στα σημαντικά γεγονότα αυτού του κόσμου που έχει την ελπίδα να κατοικήσει μέσα στους ήλιους του Σύμπαντος και να διακινείται άφλεκτος.

Ο Βασιλεύς των ΠΑΝΤΩΝ και των ΑΠΑΝΤΩΝ σάς αποκαλύπτεται διά του στόματός μας. Είναι η απόφαση ΕΚΕΙΝΟΥ που ανασταίνει νεκρούς και στεγνώνει δάκρυα, που υποθάλπει τους περίσεμνους και ταπεινούς, που στεφανώνει τους τολμηρούς του πολέμου για την αγάπη.

Κινηθείτε γύρω γύρω από το Φως. Αυτό θα σας έλξει και οι Ουρανοί θα σας κλητεύσουν ως ευπρόσδεκτους. Ο Ουρανός διακατέχεται από την απόλυτη γνώση της υπευθυνότητας και ομιλεί και διδάσκει τη γλώσσα της ακρίβειας. Ο Ουρανός, με τα Αγγελικά Τάγματά του, ολοκληρώνει τη γνώση του ορισμένου χρόνου, του χρόνου της αγίας του επέμβασης και τον επιλέγει με κριτήρια πρόνοιας αναλογούντα στις καθαρές ΤΟΥ προθέσεις.

Ο ΚΥΡΙΟΣ αποκαλύπτεται! Απλώνει το χέρι και επιλέγει τους «ψαράδες» που θα ψαρέψουν ανθρώπινες ψυχές στα ύδατα του περιπλανώμενου πλανήτη.

Ταράσσονται οι θάλασσες, οι λίμνες, οι ωκεανοί από τα επιλεγμένα πνευματικά βότσαλα. Οι καρδιές σας θα ελκυστούν από το ανέσπερο Φως της Αύρας ΤΟΥ, από τα μαγνητικά πεδία που θα σας δονήσουν· και να είστε βέβαιοι ότι θα μπείτε στη δίνη αυτών των πεδίων με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτούς εκπλησσόμενους οφθαλμούς.

Όπως σας τα μεταδίδουμε, έτσι να τα προσφέρετε προς βρώση και πόση. Δεν χρειάζονται κεφάλαια, σειρές και τάξη. Όπως τα λαμβάνετε σαν βροχή και καταιγίδα, έτσι να τα δώσετε. Δεν φιλοδοξούμε να συγγράψουμε ούτε λογοτεχνικό έργο ούτε συγγραφικό έργο. Το έργο μας είναι απλό, είναι έργο αγάπης, σεβαστείτε το και δείτε σ’ αυτό την Αγία Χάρη ΤΟΥ, που δεν υπόκειται σε κανόνες. Μη σας ξενίζει η γλώσσα μας. Είναι αυτή που εκφράζει τον Ουρανό. Είναι καθαρτήρια βροχή με βέλη αληθείας για τη βελτίωσή σας.

Η βελτίωσή σας είναι το δικό μας ζητούμενο. Μετά την κάθαρση, έρχεται η αναγέννηση. Είναι σημαντικό να τη δείτε με το ρήμα «οίδα».

Στις αίθουσες του πλανήτη θα εκθέσουμε αθάνατα έργα τέχνης εμπνευσμένα από την πνοή του Συμπαντικού Καλλιτέχνη. Θα συνθέσουμε μουσικές νότες με Αγγέλους μουσικούς και οι σάλπιγγες θα ηχήσουν «ειρήνη υμίν».

Διαφοροποιείται η θέση του πλανήτη και έρχονται ανατροπές, ακόμα και ανατροπές στα επίπεδα της Γης, δίνοντας ευκαιρίες ενσάρκωσης –από τα άγονα στα γόνιμα– και στις έσχατες σε ήθος ψυχές. Αυτές θα αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία βελτίωσής τους, η ελεύθερη βούλησή τους θα υπερισχύσει έναντι της Θείας Βούλησης. Σημαντική αυτή η έκφραση για να γνωρίσετε την αγαθή προαίρεση του ΧΡΙΣΤΟΥ μας.

Κατέρχονται ως καταιγίδα οι δονήσεις της συμπαντικής αγάπης και καταστρέφουν τα αμφιέσματα τα πεπαλαιωμένα του φόβου και της πλάνης. Ο πλανήτης θα ελευθερωθεί και θα ντυθεί με φωτεινά μετάξια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ

Ελπίζουμε τα μηνύματα που σας δίνουμε να είναι περιεκτικά και ωφέλιμα κατά το δοκούν και κάποιοι από εσάς να αφυπνιστείτε από το Φως εκ του Φωτός ΤΟΥ.

Μόνο εφόσον σεβαστείτε τον Υπερούσιο Δημιουργό σας, θα εισαχθείτε με ερευνητικό τρόπο στην ουσία της ύπαρξής σας στο τώρα. Το τώρα μάς ενδιαφέρει πρώτιστα. Τα παρελθόντα σας ήδη γράφουν στο τώρα. Αφού πετύχετε στη διερεύνηση του εαυτού σας, προσπαθήστε να ταξινομήσετε προσεκτικά τα χρέη σας, να τα σημειώσετε κατά σειρά προτεραιότητας της βαρύτητάς τους και να φροντίσετε για την έγκυρη αποπληρωμή τους με την επιθυμία και το σθένος της αθάνατης καρδιάς σας και, προπαντός, με την έντονη κατανόηση ότι τα χρέη τα ηθικά δεν παραγράφονται με χάδι.

Παράλληλα με τα χρέη σας, διακρίνουμε μια έντονη παρουσία ελπίδων που στον έναστρο Ουρανό δηλώνουν παρούσες, ελπίδες χρυσαυγείς και γελαστές, που σίγουρα θα σας τείνουν χείρα βοηθείας όταν κινητοποιηθείτε γρηγορούντες, τόσο ώστε να ταράξετε τον πνευματικό και σωματικό σας εαυτό.

Πάρτε μολύβι και σημειώστε τα χρέη σας. Κάντε την πρόσθεση και στο άθροισμα προσθέστε αριθμητικά τις ελπίδες σας. Το νέο άθροισμα –να είναι ακριβές κατά το δοκούν– σημειώστε το σε καθαρό χαρτί και με κατανυκτική προσευχή στείλτε το στον Θρόνο του ΘΕΟΥ. Επιζητήστε το έλεός ΤΟΥ και ΕΚΕΙΝΟΣ θα εκδώσει δίκαιη απόφαση.

Ο καθένας από εσάς φέρει την ατομική ευθύνη για την ανάκαμψη ή, ακόμα, και την αναγέννηση των αξιών του.

Οι ατομικές ευθύνες πάντα κατευθύνονται στο κέντρο των καθολικών ευθυνών και το ενδυναμώνουν, και όταν αυτό το κέντρο ενδυναμωθεί σε υπέρτατο βαθμό, τότε διογκώνεται και εκρήγνυται υπό μορφή αφύπνισης και αντίδρασης σε ταπεινές υποταγές.

Στα χέρια σας είναι γραμμένη η τύχη του πλανήτη σας, στην καρδιά σας, στα βήματά σας, στα έργα σας. Εδώ, εμείς δεν βάζουμε προτεραιότητες – όλα που είπαμε πιο πάνω είναι προτεραιότητες και μέσα σ’ αυτές τις προτεραιότητες είναι η αγάπη μας.

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Έχετε διανοηθεί ποτέ ότι θα πρέπει να αποκτήσετε την απόλυτη αντίληψη, έτσι ώστε στον άμεσο χρόνο που ακολουθεί να βεβαιωθείτε περί της αναμφισβήτητης ακριβούς συνείδησης του Ουρανού;

Ο Ουρανός λειτουργεί και συμπεριφέρεται σαν ζώσα ενσυνείδητη δύναμη, διαθέτει καρδιά και πνεύμονες, οφθαλμούς και ακοή ακριβείας, διαθέτει κίνηση εν αρμονία και διαχέει τα απαστράπτοντα φέγγη του στο Σύμπαν εν μέσω ήχων ορατών και μελωδικών.

Η έντονη Θεϊκή Ενέργεια που με τον τρόπο αυτόν παράγεται, επεμβαίνει θεραπευτικά στην καρδιά της Γης για την εφαρμογή του σκοπού του Αγίου Σχεδίου.

Ο Ουρανός, όπως σας τον παρουσιάζουμε, είναι εφοδιασμένος με δισεκατομμύρια ανθεκτικά φωτεινά κύτταρα που διαθέτουν υψηλό σθένος, είναι απρόσβλητα από το σκοτάδι και φροντίζουν για την ενδυνάμωση των κυττάρων της Γης με τη χρήση ειδικών ορών ζώσας ουσίας.

Επακολουθεί μια διαδικασία τελετουργικής μείξης κυτταρικών ενεργειών και, στη συνέχεια, διαδικασίες αφομοίωσης με αγγελικές οντότητες, οι οποίες πλέον γίνονται ορατές από τους γήινους όντες, όταν και όπου ο ΚΥΡΙΟΣ αποφασίσει.

Θα μπορούσατε να παρανοήσετε και να σκεφτείτε να πείτε «όταν και όπου ο ΚΥΡΙΟΣ διατάξει». Μέγα λάθος. Ο ΚΥΡΙΟΣ δεν διατάζει, εκ του ελέους ΤΟΥ παρέχει δυνατότητες που κατέρχονται –καταρράκτες κρυστάλλινης υφής– από τις πηγές της Πρόνοιάς ΤΟΥ. Η Πρόνοια του ΚΥΡΙΟΥ είναι Ωκεανός και Ουρανός, ατελεύτητη και χωρίς περιορισμούς εικόνα χρωμάτων και ορατών ήχων, Φωτός εύρυθμου και ευήκοου και προσφιλούς στην Αγάπη, που λειτουργεί ως μύστης στη Θεϊκή Συμπόνια.

Σας απασχόλησε ποτέ η συμπαντική συνείδηση; Εάν ναι, τότε είστε σε καλό δρόμο και έχετε δυνατότητες εξέλιξης. Ενθαρρυνθείτε και τολμήστε να ερευνηθείτε και να ερευνήσετε τα ορατά του ΘΕΟΥ και τα αόρατα. Ίσως και να πετύχετε να καταστήσετε και τα αόρατα ορατά. Οι οφθαλμοί της πίστης θα περάσουν μέσα από χρυσές πύλες και θα εκστασιαστείτε από τα πνευματικά «φανερώματα» του Φωτός.

Εάν δεν σας έχει απασχολήσει ποτέ η συμπαντική συνείδηση, κεντρίστε την περιέργειά σας και ωθήστε την βήμα βήμα στις απρόσιτες γωνιές του Ουρανού, ακόμα και συρθείτε, αν είναι ανάγκη, ως εκεί και επιμείνετε με αναμονή σοφίας να σας δοθούν τα «αφανέρωτα». Κάτι θα βρείτε, κάτι θα πάρετε, κάπου θα αφυπνιστείτε· και να είστε βέβαιοι πως και η περιέργεια μονάχα, σαν αρχή, κάπου στα ανώτερα θα σας βγάλει, σε κάποιο δυνατό φως θα σας σταθεροποιήσει, σε κάποιο μαγικό αστέρι θα σας καθίσει για να λάβετε αισθαντικά το μεγαλείο της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

Αυτή η υπέροχη και δίκαιη συνείδηση του Ουρανού, σκεφτήκατε ποτέ πόσες δυνατότητες και πόσες κατευθύνσεις μπορεί να σας προσφέρει; Όχι ακριβώς για να κατακτήσετε τη σοφία και τη γνώση, η σοφία και η γνώση έρχονται αφού κατακτηθείτε από την ενέργεια του Φωτός και δηλώσετε ενσυνείδητη υποταγή στο Φως με ανοιχτούς όλους τους πόρους της πνευματικής σας καρδιάς.

Σκεφτείτε ότι θα σας δοθούν δυνατότητες να γίνετε μέλη της Ουράνιας Κοινωνίας. Να γνωρίσετε τη λειτουργία του Φωτός. Να καταστείτε αδιάστατοι όντες στην ενέργεια του Ουρανού. Να ταξιδέψετε στις πολιτείες των μακαρίων όντων. Να πιείτε από την Πηγή της Αλήθειας. Να ακούσετε τις μουσικές συνθέσεις των Αγγελικών Ταγμάτων. Να γνωρίσετε την ουσία και τον σκοπό της ύπαρξής σας. Να εντοπίσετε το «σπίτι» σας και να καταγράψετε στο είναι της μνημοσύνης σας το φωτεινό σας παρελθόν.

Δεν θεωρούμε απαραίτητο να καταστείτε σοφοί και γνώστες των πάντων. Θεωρούμε απαραίτητο να μπείτε στην Ουράνια Κοινωνία. Όταν αυτό επιτευχθεί, να είστε βέβαιοι ότι θα σας αποκαλυφθούν οι απόκρυφες αλήθειες της Δημιουργίας μέσα από τα Ουράνια Θαύματα.

Πιστέψτε μας. Ο Ουρανός κατακτάται, δεν είναι απόρθητος, είναι βατός στους επιμένοντες και αγωνιώντες μέσα στα δεινά του βίου. Ο Ουρανός προνοεί. Οδηγεί σε αναρριχήσεις. Αναδύει ψυχές και σώματα. Καθυποτάσσει πάθη. Θεραπεύει ασθένειες. Φανερώνει ανοίγοντας τις ηλιακές πτυχές. Προσφέρει προσφορές εκ της καρδιάς ΤΟΥ. Ευγνωμονεί τον ΘΕΟ που του επιτρέπει και του παρέχει τρόπους υψηλής λειτουργίας. Αποκαλύπτει τα θαύματά του σε αυτούς που ΤΟΝ ερευνούν με δέος και πίστη.

Να λάβετε υπόψη σας ότι το ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ, το αεί κατευθυνόμενο από τον Πυρήνα του πυρακτωμένου και αθανάτου Φωτός από τον οποίο εκπέμπεται με απόλυτα λειτουργικούς ήχους, δεν τρομοκρατείται. Δεν καταβάλλεται. Δεν μεταβάλλει τη ζωοποιό ενέργειά ΤΟΥ. Δεν αποβάλλει τη διαύγειά του στην αιώνια ροή. Δεν καταδυναστεύεται. Δεν καταδυναστεύει. Ειρηνεύει το Σύμπαν. Δεν διαφωνεί με τους άγραφους Νόμους της Αγάπης. Αεί ζει και αεί διακινείται «εν τω Φωτί τω Ακτίστω». Αεί μακαρίζεται εκ των Αγγέλων. Δεν υφίσταται περιορισμό από ορίζοντες και από σύνορα, διαχέεται ρυθμικά στον χωροχρόνο σχηματίζοντας έντονης ισχύος μαγνητικά πεδία που έλκουν τις καρδιές των Αγίων και των Αγγέλων.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ μας, στην περίλαμπρη θέση της Ουράνιας Καρδιάς, δονεί με την Αγάπη ΤΟΥ το Σύμπαν και ευλογεί τη διακίνηση των ευχών ΤΟΥ για τη Σωτηρία του ανθρώπινου γένους, αυτού που το ΠΝΕΥΜΑ ποίησε.

Ελάτε, πλησιάστε στην έκλαμπρη Αύρα του ΚΥΡΙΟΥ, λατρέψτε ΤΟΝ και προσπαθήστε να εισχωρήσετε στην ουσία του Φωτός της Διδασκαλίας ΤΟΥ.

Ελάτε να σας οδηγήσουμε στο Φως το Αληθινό, στο Φως του Κόσμου. Χωρίς φόβο και προκατάληψη, αφήστε την ψυχή σας να την ταξιδέψουμε εκεί που ο θάνατος έλαβε τέλος με την Ανάσταση του Διδασκάλου μας ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ελάτε μαζί μας για να υπάρξετε στα μέλλοντα και στα αεί της αιώνιας Αγάπης ΤΟΥ.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΦΕΛΕΙΑ

Να θυμάστε καλά ότι ο Ουρανός ποτέ δεν διαπραγματεύεται με το καλό, διότι το καλό είναι η καρδιά του και η έντονη λειτουργία του – κι αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν διαπραγματεύεται με το κακό, διότι αυτό βρίσκεται μακράν και πέραν των λειτουργιών του.

Το κακό είναι επινόημα εκείνων που δεν επιθυμούν να επιζητήσουν το έλεος του Θεού, που δεν τολμούν από άκρατο εγωισμό να διαχειριστούν τον Ουρανό με έστω συμβιβαστικές προσπάθειες και προτάσεις. Είναι αυτοί που παρελαύνουν και ζητωκραυγάζουν με το κακό για το κακό που, ουσιαστικά, είναι το επιθυμητό στοιχείο στα ζητούμενά τους. Αυτοί –οι της άλλης πλευράς του λόφου, οι ζώντες στα σκοτάδια– έχουν τα σκοτάδια των εγωιστικών τους παθών και θέλω, και δεν έχουν θέση ανάμεσα στους καθαρούς και υγιείς νόες. Τρυπώνουν σαν τους αρουραίους σε νόες διαταραγμένους, καταβάλλοντας προσπάθεια να κλέψουν την αθάνατη ψυχή τους, διαδραματίζοντας δήθεν φιλικούς ρόλους γι’ αυτούς, με ένα και μοναδικό ζητούμενο: Να τους εξουθενώσουν και να τους ωθήσουν να παραδοθούν στις δικές τους άρχουσες σκοτεινές υποδυνάμεις.

Οι καλές στιγμές μας, αυτές που με δέος λαμβάνουν θέση στον παρόντα χρόνο σας, ας εντυπωθούν στον άπειρο χωροχρόνο, τον σφραγισμένο ανεξίτηλα με αγιασμένες σφραγίδες Αγγέλων και Αγίων –οντοτήτων απεριόριστων φωτεινών ακτινοβολιών γνώσης και αγάπης–, ας εντυπωθούν στις πνευματικές σας αναζητήσεις για το άπειρο καλό, το περιορισμένο ατομικά και το απεριόριστο συλλογικά, αναδιπλώνοντας τις απαστράπτουσες χρυσές πτυχές του με τον απαλό ευλογημένο άνεμο της απελευθερωτικής σωτηρίας.

Το καλό θα πρέπει να κυριαρχήσει πρώτα στη συνείδησή σας, να κατακτήσει τα θεμελιωτικά της κύτταρα, να προχωρήσει στην καρδιά και στην ανώτερη κορυφαία ύπαρξή της, για να επακολουθήσει η συμπαντική ομοβροντία κάθαρσης στους γήινους πεπερασμένους ορίζοντες.

Να έχετε σε εγρήγορση τις ανυπέρβλητες δυνατότητες που διαθέτετε σαν πλάσματα του ΘΕΟΥ, και με αυτές τις δυνατότητες να κινείτε και να διακινείτε έντονα τις δυνάμεις σας και, με συνεχείς προσπάθειες, να εναντιώνεστε στην αφέλεια.

Η ανθρώπινη αφέλεια μας έχει προβληματίσει άπειρες φορές. Σε δύσκολες περιόδους της ανθρωπότητας, η ανθρώπινη αφέλεια και ο φόβος υπήρξαν άριστοι συνεργάτες.

Η επιθυμία μας μάς ωθεί να ανιχνεύουμε συνετούς στη γνώση και στην αγάπη. Οι αφελείς που υποκύπτουν και υποτάσσονται στους πονηρούς μας απωθούν, όχι με αγανάκτηση, μα με ιδιαίτερη θλίψη.

Οι πονηροί επαγρυπνούν στις εκάστοτε πορείες σας στη Γη, δύσκολες ή εύκολες, και στήνουν ενέδρες σ’ εκείνα τα σημεία του δρόμου σας όπου τα σκοτάδια περισσεύουν σε βάρος του φωτός.

Η αφέλεια τρέφεται κυρίως και κατευθύνεται από την απερισκεψία και την έλλειψη παιδείας σχετικά με την υγιή ή μη ρευστότητα της γνώσης.

Οι σκέψεις σας να περιστρέφονται πάντα και χωρίς καχυποψίες στο καλό και αγαθό, και να έχετε τη διάκριση στις πράξεις σας για να προλαβαίνετε τις κινήσεις των πονηρών που συνήθως σκοπούν στη δική τους ιδιαίτερα εξυπηρέτηση, εξυπηρέτηση παντός καιρού – πάντα τα ίδια, και τότε και τώρα και αύριο. Το μέλημα του πονηρού λειτουργεί σε κάθε καιρό.

Μπαίνετε στον δρόμο σας με γνώμονα την αγάπη και τη διάκριση και μέσα από αυτές τις δύο αρετές θα γνωμοδοτεί η καρδιά σας για το σωστό ή λάθος, για το δίκαιο ή το άδικο, για το καλό ή το κακό.

Το σωστό, για να ολοκληρωθεί στην εικόνα της συνείδησής σας, θα πρέπει να είναι και δίκαιο. Το λάθος, για να διογκωθεί στη διάκρισή σας, θα πρέπει να ερευνηθεί από εσάς για ύπαρξη ή μη των στοιχείων του δόλου. Ο δόλος είναι η αρχή του κακού και το κακό ριζώνει πάραυτα με την εμφύτευσή του και άμεσα ευδοκιμεί και άμεσα καρποφορεί, ενίοτε και χωρίς ανθοφορία. Διέπεται από περίεργους τρόπους ανάπτυξής του, σε αντίθεση με το καλό που αναπτύσσεται σταδιακά και με τους λογικούς φυσικούς κανόνες.

Ο κύκλος της αγάπης που εσείς προσφέρετε μετουσιώνεται σε υπέρλαμπρο διαχρονικό υπερμεγέθη Αστέρα στο δημιουργικό Σύμ-παν, και εντός του διακινούνται οι προσευχές της Γης που ενώνονται με τους ήχους του Ουρανού και με ασύλληπτη αρμονική κίνηση και ροή καταλήγουν στον μεγάλο Θρόνο.

Επιθυμούμε να σας δούμε άξιους στον τρόπο της διάκρισης και δίκαιους στη λειτουργία των πράξεών σας.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να υποκλέψουν τα πνευματικά σας αγαθά, να υφαρπάξουν το φως της ψυχής σας, να χρησιμοποιήσουν άγνωρους για εσάς τρόπους με απώτερο σκοπό να σύρουν και να μεταφέρουν τα θεία δώρα στα εμπορικά παζάρια του πλανήτη, όπου και θα τα διαθέσουν με ευτελές τίμημα σε πονηρούς και μικρόπνοους εμπόρους.

Η πλεονεξία του σύγχρονου ανθρώπινου όντος γράφει ένα μέγιστο ερωτηματικό στο συμπαντικό ερωτηματολόγιο, ένα ερωτηματικό που προκαλεί και ξεπερνά τη συμπαντική έκπληξη. Αυτή την πλεονεξία τη θεωρούμε σαν τη σύγχρονη Λερναία Ύδρα, που δεν είναι σε δυνατή θέση να κορέσει την πείνα και τη δίψα της για πλούτη και χρυσάφι.

Εσείς, οι πρώτιστα πνευματικά πλασμένοι στη θέα του ΚΥΡΙΟΥ όντες, γιατί τρέπεστε σε άτακτη φυγή, ενώ θα έπρεπε να γονυπετείτε και να ΤΟΝ ευχαριστείτε για τα αθάνατα κύτταρα με τα οποία σας προίκισε;

Γιατί υποτάσσεστε σε υποδυνάμεις, ενώ θα έπρεπε να υποταχθείτε στον Πρίγκιπα της Αγάπης, σ’ Αυτόν τον Πρίγκιπα που διά της Θυσίας ΤΟΥ πέτυχε και διαφύλαξε τη σωτηρία σας και εξ αυτής την ανάσταση των ψυχών σας;

Γιατί επιμένετε να προκαλείτε τη δυστυχία των αδερφών σας, και πάνω σε αυτήν τη φλεγόμενη από μίσος δυστυχία θεμελιώνετε και ανεγείρετε πύργους εξυπηρέτησης των ακόρεστων παθών σας, που μονίμως πεινούν για πλούτο και δόξα;

Γιατί βάζετε μετάνοια στους λύκους και εξολοθρεύετε με βάρβαρο τρόπο κοπάδια αθώων προβάτων;

Ο λόγος της επέμβασής μας είναι σαφής, περιεκτικός και κατανοητός. Είναι η Αγάπη του ΧΡΙΣΤΟΥ και Διδασκάλου μας, που κατέρχεται στη Γη και έλκει ένα απίστευτα Ζων Σύμπαν και σας το καταθέτει ανοιχτό βιβλίο, εικονογραφημένο από συμπαντικούς καλλιτέχνες, για ανάγνωση και μελέτη από εσάς τους αναγνώστες του. Θα λάβετε το βιβλίο αυτό στα εκδοτήρια-βιβλιοπωλεία της Αγάπης ΤΟΥ και θα εισβάλουν οι οφθαλμοί σας στο Αποίητο Φως.

Απλώς σας δίνουμε τρόπους παιδείας, εκπαίδευσης, μάθησης, εκγύμνασης, πνευματικής προπαρασκευής σας. Σας δίνουμε τρόπους διαφυγής από σκοτεινούς διαδρόμους, τρόπους για περιπάτους σε ηλιακές σφαίρες.

Δεν σας παρενοχλούμε, δεν προσπαθούμε να σας εξουσιάσουμε, δεν σας υποχρεώνουμε να μας ακούσετε, δεν σας εκβιάζουμε στο όνομα καμίας θεότητας, απλά και ταπεινά σας αγαπάμε και επιθυμούμε να κερδίσουμε και πάλι απλά και ταπεινά την εμπιστοσύνη σας.

Επιθυμούμε να σας πείσουμε ότι εργαστήκαμε και εργαζόμαστε για το καλό σας. Αυτό το καλό ελπίζουμε ότι θα το αντιληφθείτε, αφού πρώτιστα ελευθερωθείτε από γήινες και ψυχοφθόρες εξαρτήσεις που ταπεινώνουν την αξιοπρέπειά σας ως πνευματικά όντα. Διευκρινίζουμε ότι δεν αναφερόμαστε σε καθημερινές απλές συνήθειες ζωής.

Αγαπημένοι μας εσείς, απλά θεϊκά πλάσματα, κατακτήστε την απλότητα της ζωής με την Πίστη σας μέσα στην καθημερινότητα των δύσκολων βιοτικών σας συνθηκών.

Χτίζουμε γέφυρες εκεί που οι ποταμοί καταργούν τους δρόμους.

Στέλνουμε καράβια για τη διάσωση των ναυαγών.

Στέλνουμε Αγίους για την ίαση των σωμάτων σας.

Στέλνουμε Αγγέλους για την προστασία σας.

Αδέρφια μας Χριστιανοί, που ευλογηθήκατε διά του μυστηρίου του βαπτίσματος, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε εκείνους που αναγνώρισαν τον ΚΥΡΙΟ στις δοκιμασίες και στα σκοτάδια των εκάστοτε ζωών τους.

Σας ευλογούμε και επιθυμούμε να ακολουθήσετε το Φως της Αιώνιας Ζωής, αυτής που ΕΚΕΙΝΟΣ με την Αγία ΤΟΥ Πρόνοια χαρίζει.

 


93 Π.Δ., Ψαλμοί 67:36. «Ο Θεός γίνεται διαρκώς αντικείμενο δέους και θαυμασμού από εκείνους που είναι δικοί Του άγιοι».

ΚΕΦΑΛΑΙΑ