01.01 | Εισαγωγή – Βιβλία Αλήθειας – Truth Legacy Books

1. Εισαγωγή

ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Το Ένατο Βιβλίο

A- A A+

Ευτυχώς που προηγήθηκε το αποκαλυπτικό έργο ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Οκτώ Βιβλία Αλήθειας, ένα έργο που καταγραφόταν με ουράνια μέσα στον γήινο χώρο. Αυτή την εμπειρία θα την αποκαλούσαμε εμπειρία των Θ-Η-Σ-Α-Υ-Ρ-Ω-Ν (Θεός, Ήλιος, Σταυρός, Αύρα, Ροή, τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, ήχος-συχνότητα), που σφραγίζουν το πνεύμα και το ανυψώνουν στο διηνεκές της στιγμής και του χρόνου, αυτού του απείρου και στιγμιαίου που εγγράφεται στον χωροχρόνο.

Σε αυτόν τον συγκεκριμένο, ορισμένο, ευλογημένο χώρο, μας έχει δοθεί συμπαντική επιταγή με την άδεια του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ να φανερώσουμε τις απόκρυφες γνώσεις του υφίσταμαι για την ουσία της ύπαρξης, και αυτές τις γνώσεις να τις περάσουμε στη σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία με προθέσεις ατομικές και συμπαντικές, να αναγάγουμε όχι τα πλήθη, μα συγκεκριμένες ομάδες που ενοχλούνται από τον τρόπο αντίληψης της γήινης ζωής, αυτής που δεν ικανοποιεί το ατομικό διερευνάν και πιστεύειν.

Σκοπός μας είναι όχι να σύρουμε τα πλήθη και τον όχλο στον Διδάσκαλο ΙΗΣΟΥ –γιατί, μην ξεχνάτε, αυτά τα πλήθη ΤΟΝ έσυραν στον σταυρικό θάνατο–, μα να αφυπνίσουμε τις σύγχρονες συνειδήσεις, να τις ολοκληρώσουμε στο κέντρο της συμπαντικής συνείδησης, όπου τείνει η αρχή και το τέλος του Συμπαντικού Θεϊκού Σχεδίου, σαν πραγμάτωση της αγάπης εκ της Συμπαντικής Έμπνευσης.

Το έργο μας επιλέγει ψυχές, δεν το επιλέγουν όσοι στερούνται πνευματικής παιδείας. Το επιλέγουν αυτοί που δεν αρκούνται από τις καθημερινές απλές ή και μεγαλοσχήμονες απολαύσεις, μα που ψάχνουν για κάποια σημαντικότερα πράγματα πέραν των υλικών πραγμάτων, τα οποία δεν εκφράζουν την ανησυχία τους για το γίγνεσθαι της ουσίας τους.

Το έργο μας δεν είναι για τους οπαδούς της θεωρίας του «πίστευε και μη ερεύνα». Το έργο μας είναι για όσους ανακάλυψαν στο τώρα ότι η πορεία τους είναι κάτι παραπάνω από ευτυχείς και δυστυχείς στιγμές στον πλανήτη του υλικά βιώνειν.

Δεν αρκεί να πιστεύει κανείς σε έναν Θεό και να κάνει τον σταυρό του, δεν φτάνει για κάποιους στοχαστές η ευτυχία για να τους συμπληρώσει με τα υπερκείμενα, δεν φτάνει η μοιρολατρία να τους σύρει σε «λυπήσου με Θεέ». Όλα αυτά είναι ιχνογραφήματα νηπίων και όχι υπεύθυνων οντοτήτων που ερευνώνται μέσα τους και ερευνούν την ουσία της πορείας τους βήμα βήμα, στον πλανήτη της δοκιμασίας για το σχολείο της καταξίωσης και της γνώσης. Ο Ουρανός δεν είναι στάνη για να φιλοξενεί και να συντηρεί και να εκτρέφει πρόβατα. Ο Ουρανός είναι Αξία και επιζητεί να φιλοξενήσει τους άξιους, αυτούς που θα εν-θυμηθούν την καταγωγή τους και θα αγωνιστούν να την τιμήσουν, αφού καταξιωθούν μέσα στην έρευνα του «γιατί γεννιέμαι και γιατί πεθαίνω ξανά και ξανά».

Το έργο αυτό επιθυμεί να δημιουργήσει ή μάλλον να έλξει τους συνειδητά σκεπτόμενους και πλήρεις εμπειριών όντες –αυτούς που θα διαχειριστούν τα της Δημιουργίας και θα συνεργαστούν με σθένος με τις δημιουργικές δυνάμεις υπό την αιγίδα του Ακτίστου Φωτός– υπό την καθοδήγησή μας για την υφαρπαγή τους από το Άκτιστο Φως· κατά συνέπεια, το έργο αυτό προσφέρει εξελίξεις για όσους επιθυμούν την εξέλιξή τους.

Είμαστε οι θεράποντες ιατροί της ψυχής, είμαστε η αφύπνιση στα δίχως όρια και φραγμούς επίπεδα του Σύμπαντος, που εργάζονται έντονα με φως, ροή, χρώματα, ήχους και κραδασμούς για τη συμπαντική σας εφόρμηση στην τελική αναζήτηση αφομοίωσης με τα θεία πράγματα. Τα λόγια που χρησιμοποιούμε είναι ακριβή στις σταθερές γραμμές της συμπαντικής γλώσσας, αυτής της γλώσσας που δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας πλην της συμπαντικής ορολογίας.

Σας δίνουμε την αλήθεια που αιώνες τώρα κυοφορείται στα επίπεδα του γήινου πλανήτη και που ακόμη δεν έχει γεννηθεί.

Η μήτρα της Γης κυοφορεί θαύματα, και μέσα από αυτήν τη μήτρα θα ενσαρκωθούν ψυχές που θα λαμβάνουν εντολή από ανώτερα επίπεδα να διδάξουν και να δώσουν εμπειρίες καθηλωτικές.

ΚΕΦΑΛΑΙΑ