01.03 | Επίπεδα Λήθης & Αφύπνισης – Βιβλία Αλήθειας – Truth Legacy Books

3. Επίπεδα Λήθης & Αφύπνισης

ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Το Ένατο Βιβλίο

A- A A+

Κάποτε συνυπήρχαμε και διακινούμασταν στον εκπληκτικό κόσμο των άστρων, όχι σαν ατομικότητα μα σαν ολότητα, και εσείς, παρόλο που είχατε ανθρώπινες διαστάσεις (μήκος, πλάτος, ύψος), παρόλο που είχατε μορφές ευδιάκριτες και φωτεινές, εντούτοις έλειπε το υλικό κύτταρο από το «σώμα» σας, το οποίο ήταν εμπλουτισμένο καθολικά από στρώμα πυκνού αιθέρα ανάμεικτου με φως – λευκό φως, που λειτουργούσε σαν μαγνήτης έλξης. Μέσα σ’ αυτά τα μαγνητικά πεδία οι οντότητές σας «πατούσαν» τ’ αστέρια με μια μοναδική αίσθηση εκστατικής ευδαιμονίας.

Κάποτε ερευνούσαμε το Σύμπαν και περιστρεφόμασταν με ηχητικούς ρυθμούς πέριξ του Φωτεινού Υπέρτατου Όντος, ανάμεσα σε γεωμετρικά σχήματα όπου γινόταν η ακριβής εγγραφή κανόνων· ένα Σύμπαν όπου οι αριθμοί λειτουργούσαν με τη διάχυση του Φωτός και την υψηλή νόηση και κατέληγαν σε απίστευτες μουσικές νότες ευαρεστούσες το Θεϊκό Γίγνεσθαι.

Πώς έγινε και η λήθη πέρασε στο είναι σας και κατέκτησε το αστρικό σας παρελθόν;

Αυτό το παρελθόν όμως είναι αθάνατο και ό,τι είναι αθάνατο γεννιέται και πάλι με ορμή, ακόμα και μετά από κάποιους αναπόφευκτους προσωρινούς θανάτους.

Στο χρονικό γήινο τώρα, λειτουργούν σταθμοί που στέλνουν ταξιδιώτες στον Ουρανό και άλλους σε επίπεδα υπό τον Ουρανό για την εξυγίανση του πλανήτη. Ξετυλίγονται μπερδεμένα κουβάρια σαρκώσεων, ανοίγουν και ερευνώνται αρχεία και βάσει Συμπαντικών Δίκαιων Κανόνων τα πάντα τακτοποιούνται ακριβοδίκαια και έγκριτα εξ ΕΚΕΙΝΟΥ του ΙΗΣΟΥ και εξ όλων των πνευματικών οντοτήτων που επεξεργάζονται τις προθέσεις και τις συμπεριφορές σας με απόλυτα ακριβή τρόπο.

Τα όργανα ελέγχου μας –ψηφιακής λειτουργίας, για να καταλάβετε, απίστευτης τεχνολογίας ραντάρ– καταγράφουν θέσεις, βούληση, κινήσεις σε προσδιοριστικές γραμμές, σκέψεις απόκρυφες και μυστικοπαθείς, ήχους της ψυχής σας σαν έκφραση σκέψεων, ευχές και υποψίες μίσους, ποιότητες του έρωτα που κάποιες φορές σας συνεπήρε και ίσως να σας εξώθησε σε ακρότητες ή σε συνεχείς ενσαρκώσεις, για την ελπίδα και πάλι να βρείτε αγαπημένα πρόσωπα.

Καταγράφουμε τις αγωνίες, τις απώλειές σας, τους φόβους σας, τα πιστεύω σας και ειδικά το μέγεθος της πίστης σας, αυτής που επιθυμούμε να συναντήσουμε σε κάποια ζωή σας «άνευ μεγέθους».

Το τώρα του γήινου πλανήτη βρίσκεται στο μεταίχμιο των μεγάλων αλλαγών, αυτών που έρχονται με ένταση και ευλογίες για τον μεγάλο σεισμό των ψυχών σας. Δεν εννοούμε σαν σεισμό αυτόν που ίσως θεωρήσετε εσείς, αλλά σεισμό πνευματικό που θα προκαλέσει συνειδητές αλλαγές στις ταυτότητές σας και στις θέσεις σας.

Τα γεγονότα που θα γράψουν την κάθαρση του πλανήτη δεν θα σας χαϊδέψουν με απαλές κινήσεις μα με δύσκολες επεμβάσεις για την Αλήθεια, επεμβάσεις καθαρτήριες και έντονης διατάραξης της έντονης ανισορροπίας της Γης.

Έτσι θα φέρουμε το ποθούμενο του Ουρανού, δηλαδή την ισορροπία στα κύτταρα και στο πνεύμα της Γης.

ΕΚΕΙΝΟΣ ο Φωτεινός Υπάρχων διεκδικεί τους φύλακες του Φωτός ΤΟΥ ατομικά και ομαδικά.

Αυτό το Σύμπαν μπήκε πλέον στον αγωγό σας. Είναι ένα Σύμπαν ευτυχισμένων εφήβων εν μέσω χρωμάτων του Ουρανίου Καλλιτέχνη, εντός ενός Χρυσού Όντος που είναι επικεφαλής ορατής ομάδας εφηβικών οντοτήτων, που έλαβαν το χρίσμα των εθελοντών Αγγέλων-θεραπευτών ψυχών, που λειτουργούν με ακρίβεια εντός σχημάτων που προσδιορίζουν με ακρίβεια τη δική τους ταυτότητα. Είναι σαν να πούμε έφηβοι ιατροί πνευματικής θεραπείας, αισιόδοξης πνευματοαστρικής επέμβασης, μιας ασύλληπτης συμπαντικής παρέμβασης με απίστευτες τομές και παρεμβάσεις. Είναι, θα λέγαμε, αυτοί οι παρηγορητές, οι χαροποιοί, οι λειτουργούντες χορεύοντες, οι αισιοδοξούντες ότι θα προσεγγίσουν οπαδούς ειρήνης μέσα από τα μηνύματά τους.

Προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε αυτήν τη συμπαντική εικόνα, για τη νοητική σας εμβάθυνση στον χώρο της προσωπικής σας κατανόησης. Σας μιλάμε απλά και ανθρώπινα, είμαστε πλάσματα που σας προσφέρουν να πιείτε σταγόνες έστω και λίγης χαράς.

Θα προσέξατε ότι η χαρά που σας χορηγείται έχει ροή στο είναι σας και σας ανορθώνει στο παραπέντε. Έχει το χαίρω και το χαίρεται. Έχει φορά και συγκεκριμένη κατεύθυνση. Έχει ήθος και ελπίδα. Έχει ορίζουσες που προσεγγίζουν τα βιώματά σας. Έχει νότες που δεν βλέπετε και ήχους που δεν ακούτε. Έχει ρυθμό που εσείς παρεμποδίζετε να εισβάλει στο είναι σας.

Εδώ και αιώνες χάσατε ρυθμούς ζωής και δεν επιτρέψατε να μπουν στο είναι σας οροί που σας προσφέρθηκαν για αναγέννηση.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Επιθυμούμε να σας δώσουμε τον ΙΗΣΟΥ στην όρασή σας, στην ακοή σας, στις εμπειρίες σας με τον ίδιο τρόπο που ΕΚΕΙΝΟΣ ο Διδάσκαλος επενέβη με το ΠΝΕΥΜΑ στον Παύλο, που αφυπνίστηκε αιφνίδια από το Φως ΤΟΥ για να δεχτεί την αλήθεια της Φωτεινής ΤΟΥ Ύπαρξης, να καθαρθεί εκ του ψεύδους που περιέζωνε ολόκληρη την ύπαρξή του – κυρίως την πνευματική του ύπαρξη, που έτρεχε μακριά από την Αλήθειά ΤΟΥ και περιέπλεκε τον νου του με περίπλοκα και αδιαπέραστα σκοτάδια. Οι οφθαλμοί της ψυχής του είχαν νεκρωθεί και το μίσος για ΕΚΕΙΝΟΝ τον κυρίευε ανηλεώς.

Μέχρι που ΤΟΝ «οίδε», ΤΟΝ άκουσε, ανέπνευσε το Φως ΤΟΥ και αφυπνίστηκε με δέος και πρωτόγονο συγχρονισμό ψυχής και σώματος.

Οι οφθαλμοί του ανοίχτηκαν, η πνευματική καρδιά του ευωδίασε και έλαβε Φως εκ του Φωτός ΤΟΥ, η ύπαρξή του δονήθηκε θετικά από την ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ, και το Σχέδιό ΤΟΥ τον εξουσίασε από την κορυφή της κεφαλής μέχρι τους όνυχες των άκρων του. Δονήθηκε από έναν υπερκόσμιο έρωτα για τον ΙΗΣΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και μπήκε και κολύμπησε σε άγριους ωκεανούς έχοντας ΕΚΕΙΝΟΝ καπετάνιο στο σκάφος της Πίστης και της Δύναμης, αυτής της δύναμης που κινεί τα όρη και τους ωκεανούς και ανασταίνει νεκρούς ενταφιασμένους εδώ και αιώνες.

Ερχόμαστε για να αφυπνίσουμε τον πνευματικό σας νου και την αθάνατη καρδιά σας έτσι ώστε να καταστείτε άξιοι να συνεργαστείτε με το Φως ΤΟΥ, να βιώσετε με το Φως ΤΟΥ, να διαπραγματευτείτε με το αεί ρέον έλεος που πηγάζει από το Φως ΤΟΥ, να επιθυμήσετε την αθανασία των ψυχών σας και να μεγαλυνθείτε στο άπειρο κάλλος της Αγίας ΤΟΥ Άφθαρτης Υπερουσίας.

Εμείς, κατ’ εντολή του Διδασκάλου μας, σας δίνουμε πληροφορίες –ως ιατροί ψυχών στο σύνολό μας– να πάρετε τα φάρμακα του Ουρανού, αυτά που χωρίς παρενέργειες επενεργούν θεραπευτικά με τρόπους εκ του Φωτός ΤΟΥ, με τελική πρόθεσή μας να ιαθείτε από μολυσματικές και επιδημικές νόσους που πλήττουν το πλανητικό σας γίγνεσθαι και θλίβουν τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Το ποθούμενο του Ουρανού είναι να σας θεραπεύσει από πάθη, σωματικές και ψυχικές νόσους, που επικάλυψαν τον πνευματικό σας εαυτό με μεμβράνες που δεν επιδέχονται επεμβάσεις εισόδου της φωτεινής αλήθειας από τους γήινους ιατρούς.

Επιθυμούμε μεταξύ άλλων να ηγηθούμε του Σχεδίου της Επιταγής ΤΟΥ, ενός σχεδίου μετακίνησης του πλανήτη από τη Δύση στην Ανατολή, εκεί που ανατέλλει ο ήλιος και τα πάντα αστράφτουν όπως τότε που ο ΘΕΟΣ είπε γενηθήτω φῶς και ἐγένετο φῶς.86

Στη σύγχρονη εποχή που ασθενεί και δεν εννοεί να κατανοήσει τον λόγο ή τους λόγους της ασθένειας –αυτής της επικίνδυνης, ύπουλης και μεταδοτικής–, εμείς προσπαθούμε να εμφυτεύσουμε τρόπους ανατροπής στις συμπεριφορές σας για να προχωρήσουμε σε καίριες θεραπείες σας.

Είμαστε ο φάρος κοντά στους άγριους παγωμένους ωκεανούς, δεν εμφορούμαστε από δειλίες και φόβους όταν το κύμα ξεσπάει πάνω μας, αντιστεκόμαστε στο κακό και στους άπιστους. Είμαστε Άγγελοι και Άγιοι που σας θεραπεύουμε. Όταν διαπιστώνουμε ενυπάρχουσες πνευματικές ασθένειες στα κύτταρά σας, σας λαμβάνουμε ή, μάλλον, σας συλλαμβάνουμε σε ιδιαίτερους πνευματικούς χώρους και επιτελούμε θεραπείες με το ευλογημένο χέρι του Διδασκάλου μας, ωθούμενοι από τον Παντελεήμονα ΙΗΣΟΥ που πλέον κάνει έναρξη εφαρμογής του Σχεδίου ΤΟΥ.

Όταν με την ελεύθερη βούλησή σας καταστούμε συνοδοί σας, δεν θα χάσετε τον δρόμο, το Φως ΤΟΥ θα σας φέγγει τη νύχτα και την ημέρα, θα αποβάλετε τα άχρηστα υλικά ενδύματα υπό το Φως του Ηλίου.

Οι νύχτες σας θα φωτίζονται και οι ημέρες σας θα καθίστανται ελευθερώτριες των ψυχών σας. Τα Θαύματα του Ουρανού θα σας λούζουν με τους κρουνούς της μνήμης της αθάνατης, και η λήθη αιώνων θα παρασύρεται από άγριους ποταμούς και θα χωνεύεται με το χώμα και τα λιθάρια και θα εξατμίζεται από το Φως του Ήλιου, σαν παρελθόν που πέρασε σε φυσικές διαδικασίες φθοράς.

Η ομάδα μας –που απαρτίζεται από ταπεινές οντότητες που αλιεύουν ψυχές σε λίμνες, θάλασσες και ποταμούς– θα σας αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες που επιμελώς θάφτηκαν για λόγους ισχυρών συμφερόντων των «αρχόντων» της Γης, θα σας οδηγήσει στα αγαθά και μέσα από αυτά τα αγαθά στα αιώνια.

Θα σας δώσουμε τον ΚΥΡΙΟ απλό και ταπεινό στην καρδιά σας. Είμαστε άοπλοι ενώπιόν σας και πολεμούμε με όπλο την Αγάπη ΤΟΥ. Δεν θα σας διώξουμε, θα κατανοήσουμε τα λάθη σας με έλεος απίστευτης επιθυμίας για παραγραφές εγκληματικών σας πράξεων, θα εξαντλήσουμε την ουράνια επιείκεια, τον δόλο σας θα τον αξιολογήσουμε ως ακούσια πράξη εφόσον μας αγαπήσετε, την πονηρή σας πρόθεση θα την κατακερματίσουμε και θα αφαιρέσουμε κάποια στοιχεία που σας επιβάρυναν σε δύσκολους καιρούς.

Θα ερευνήσουμε την πνευματική σας παιδεία και, αφού την ολοκληρώσουμε, θα εκδώσουμε απόφαση κατά το πνεύμα και όχι κατά το γράμμα του Νόμου.

Θα εντοπίσουμε τον τόπο κάποιας εγκληματικής σας ενέργειας –locus delicti– και εφόσον αυτός ο τόπος σάς βασάνισε και σας ταλαιπώρησε, θα σας δικάσουμε με το ελάχιστο της προβλεπόμενης ποινής.

Δείτε τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ με τον οφθαλμό του δέους που χαρακτηρίζει την όραση της Αγάπης ΤΟΥ. Συν-κινούμαστε με πρωτόγνωρο δέος ενώπιόν ΤΟΥ, εμφορούμενοι από λατρεία για ΕΚΕΙΝΟΝ. Ελπίζουμε ότι νιώθετε τη θέρμη μας, απίστευτη η θέρμη μας όταν μιλούμε για ΕΚΕΙΝΟΝ τον μοναδικό Άρχοντα του εκπληκτικού Φωτεινού Σύμπαντος.

Ελάτε να σας οδηγήσουμε στα Σημεία ΤΟΥ, όπου το κάλλος θα σας εκπλήξει και οι οφθαλμοί σας θα μεγαλυνθούν για να συλλάβουν το ανέσπερο Φως ΤΟΥ.

Απευθυνόμαστε σε αγαθές και καθαρές καρδιές, ακόμα και σε πονηρές καρδιές που υπόκεινται πνιγμούς εξαιτίας της λήθης τους – και εκεί είναι το μεγάλο ζητούμενό μας. Να τις αλιεύσουμε από τα βάθη της θάλασσας, να τις εναποθέσουμε στα ζεστά βότσαλα και να τις παρηγορήσουμε με απαλά χάδια αγάπης και συμπόνιας.

Τι περιμένετε; Ανταποκριθείτε στον Θεϊκό Έρωτα· παραληρούμε για τη σωτηρία σας, σας ευλογούμε και ελπίζουμε να είμαστε σε έντονη πνευματική επαφή.

ΕΚΕΙΝΟΣ σας καλεί, μ’ ΕΚΕΙΝΟΝ και εμείς, μ’ εμάς και οι υπόλοιποι ψαράδες που ευλογήθηκαν και ΤΟΝ λάτρεψαν.

Σας αγαπάμε απλά, με αγάπη δίχως όρια.

Αυτά που σας δίνουμε είναι η Αλήθεια και σαν αλήθεια να περάσει στην πνευματική σας καρδιά, σαν αλήθεια να κυριεύσει τα υλικά σας κύτταρα και σαν αλήθεια να σας κατακτήσει ψυχή τε και σώματι.

Να ευχαριστείτε και να λατρεύετε τον ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟ, γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ σας έχει στην αγία του πρόθεση. Το έλεός ΤΟΥ ρέει σαν χρυσή ραβδωτή βροχή και μακάριοι όσοι διά του ελέους ΤΟΥ ελευθερωθήσονται.

ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ευλογούμε την επαφή στο Όνομα του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Ας έχει τον λόγο η Αγάπη ΤΟΥ.

Τολμήστε να αλιεύσετε την Αλήθεια με τα αθάνατα πνευματικά δίχτυα της Πίστης. Μονάχα τότε θα σταθεί όρθιο το καράβι της πνευματικής σας καρδιάς στην οργή των ωκεάνιων άγριων κυμάτων – εκεί που κλυδωνίζονται οι ανθρώπινες αξίες με το ήθος, εκεί που βυθίζονται τα πνευματικά σας πτώματα, για να προσφέρουν τελικά τροφή στα θαλάσσια κήτη.

Ο Θεός προνόησε για τη θρέψη τους. Μην προσφέρετε σ’ αυτά τα κήτη τα μολυσμένα πνευματικά σας πτώματα, μην ανατρέπετε τους όρους και τους κανόνες της σοφής δημιουργίας ΤΟΥ.

Μονάχα ο ΙΗΣΟΥΣ θα σας προσανατολίσει, θα σας σταθεροποιήσει στους δύσκολους δρόμους της γήινης πορείας σας και θα σας ελευθερώσει.

Μονάχα ΕΚΕΙΝΟΣ είναι σε θέση να κατευθύνει την πορεία σας σε ασφαλείς προορισμούς.

Μονάχα ΕΚΕΙΝΟΣ θα σας οδηγήσει· ώστε όταν θέλετε να πάτε στο βουνό να μη χάσετε το δρόμο και βρεθείτε στη θάλασσα, και όταν επιλέγετε να πάτε στη θάλασσα να μην πάρετε λάθος δρόμο και βρεθείτε στο βουνό.

ΕΚΕΙΝΟΣ θα προπαρασκευάσει την έλευσή σας στη ροή της ουσίας του θείου και θα λάβετε εκστατικά τους ήχους ΤΟΥ.

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Εάν αμφισβητείτε τα θαύματα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ήρθε η μεγάλη στιγμή της προβολής της Βούλησης του Υψίστου για όσους πιστούς συγκλονιστούν από την αποκάλυψη που θα τους δοθεί μέσα από την πίστη τους, αυτή την πίστη ή την αποκάλυψη που θα ανοίξει την πορεία τους στον καθαρό Ουρανό, εκεί που η αμφισβήτηση των θαυμάτων φέρει τη σφραγίδα της ουτοπίας.

Η πίστη στην αναζήτηση του ΘΕΟΥ θα σας διανοίξει σφραγισμένες πύλες που, αφού τις περάσετε με δέος και ευλάβεια και ευφροσύνη, θα περπατήσετε ζώντες στους δρόμους των αστεριών, ευφραινόμενοι από τους ήχους τους και από τους χτύπους της ενιαίας καρδιάς τους, θα ερωτευθείτε τον άπειρο κόσμο της πνευματικής διάστασης και θα συμπορευθείτε με τους Αγγέλους σε πορείες εκστατικής γαλήνης.

Γράψτε τις ευχές σας, αφήστε τα γράμματά σας στις αυλές των αστεριών, σημειώστε τον παραλήπτη ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ κι ΕΚΕΙΝΟΣ θα τα λάβει στην καρδιά ΤΟΥ· και να είστε βέβαιοι πως η Αγάπη ΤΟΥ θα σας απαντήσει αμέσως. Θα κάνει δεκτή ο ΚΥΡΙΟΣ την αίτηση χάριτος που ΤΟΥ υποβάλατε και θα αισθανθείτε τις έντονες δονήσεις από τον «Κύκλο των Χαρίτων ΤΟΥ». Θα γνωρίστε την πραγματική διάσταση της Ελπίδας που γεννιέται μέσα από την Πίστη – αυτής της ελπίδας που θα οδηγήσει το πνευματικό σας σκάφος σε γαλήνιες θάλασσες. Μ’ αυτό το σκάφος θα πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια εποικοδομητικά για την οντότητά σας, θα αποκομίσετε εμπειρίες διδαχής και νόησης, και όταν έρθει ο ευλογημένος χρόνος του τελευταίου ταξιδιού σας, τότε θα πείτε πως τελειώσατε πλέον τις σπουδές σας στα γήινα πανεπιστήμια.

Εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε αυτές τις άγιες εμπειρίες και μ’ αυτές να ντύσετε το υλικό σας σώμα, ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και δεχθείτε αγγελικά μηνύματα που σας παρέχει η Πρόνοια του Ουρανού.

Η απόφαση θα είναι ολοκληρωτικά δική σας, αφού ήδη εμείς θα έχουμε προχωρήσει στην πραγμάτωση του χρέους μας – διότι οφείλουμε να εξοφλήσουμε τις απαιτήσεις σας. Εμείς οφείλουμε τα πάντα στην Αγάπη και την υπηρετούμε, εσείς οφείλετε μονάχα στους εαυτούς σας, γι’ αυτό θα πρέπει να υπηρετείτε αέναα την αγάπη για την πνευματική σας ωφέλεια.

Από την Πύλη της Αλήθειας εφορμούμε για να προωθήσουμε την Εντολή ΤΟΥ.

Οι στεναγμοί σας διαπερνούν και τραυματίζουν την αύρα μας, συγκλονιζόμαστε από τα εγκλήματα που διαπράττονται στη Γη και πραγματοποιούμε αστρικές εγγραφές για την επί Γης ειρήνη.

Ήδη ετοιμάζουμε χειρουργεία για να θεραπεύσουμε τις βαριές πνευματικές σας ασθένειες. Αυτά τα χειρουργεία θα είναι αναίμακτα και δεν θα κάνουμε χρήση νυστεριών. Θα χρησιμοποιήσουμε το Φως του ΧΡΙΣΤΟΥ και τον δικό μας λόγο. Αυτά θα πραγματοποιούνται ακόμα και σε χώρους αφώτιστους, με μόνο το φως της πίστης σας. Πιστεύουμε ότι θα χειρουργήσουμε πολλούς, εφόσον πολλοί θα προσφερθούν ως εθελοντές να δεχτούν τη θεραπεία από την αγάπη των Αγγέλων. Όσοι προσφερθούν να δεχτούν τη θεραπεία από τα δικά μας χέρια θα διασφαλίσουν εσαεί την πνευματική τους υγεία, και να είναι βέβαιοι ότι κανένας πονηρός πειρασμός δεν πρόκειται να τους παρενοχλήσει για να κλέψει το φως της αθάνατης καρδιάς τους. Η αθάνατη καρδιά σας θα μπει στη φωτεινή τροχιά ΤΟΥ με τρόπο που ΕΚΕΙΝΟΣ θα ορίσει για κάθε έναν από εσάς.

Γαλήνιοι για το έργο μας και αποφασισμένοι να σας παρασύρουμε στο Φως ΤΟΥ, ελπίζουμε ότι πετύχαμε τη γλωσσική έκφραση που χρησιμοποιείτε κι εσείς και πιστεύουμε ότι αυτές οι εγγραφές θα πιάσουν τόπο στον ελληνικό χώρο. Ακόμα, ελπίζουμε ότι όχι μόνο θα πιάσουν τόπο αλλά θα βλαστήσουν και θα καρπίσουν δίνοντας γλυκούς και εύχυμους καρπούς.

Ο ουσιαστικός χώρος είστε εσείς και ο ουσιαστικός χρόνος είναι το τώρα.

Μην αναρωτιέστε απλώς για να εμπλουτίσετε την περιέργειά σας. Έτσι ορίστηκε εξ ΕΚΕΙΝΟΥ και εμείς, απλοί εντολοδόχοι ΤΟΥ, υποβοηθούμε το έργο ΤΟΥ. Είμαστε παρορμητικοί στα θέλω μας και παράλληλα πειθαρχικοί και σταθεροί. Είμαστε ομάδα και παράλληλα ενεργούμε σαν μονάδα. Είμαστε άυλες μορφές. Είμαστε λεπτομερείς, λευκοί και φωτεινοί. Είμαστε ορατοί σε αυτούς που φλέγονται από επιθυμία να μας γνωρίσουν και αόρατοι γι’ αυτούς που επιμένουν να κλείνουν τα μάτια.

Επιθυμούμε να γίνουμε κουρσάροι της καρδιάς σας με τα μηνύματά μας και να ανεβούμε μαζί τη χρυσή κλίμακα. Σας πολιορκούμε όχι με όπλα, μα με την καρδιά της αγάπης. Ελπίζουμε να σας κατακτήσουμε και να σας καταστήσουμε πολίτες μιας επίλεκτης φωτεινής πολιτείας. Ο ήχος που παράγουν τα φτερά μας συνθέτει το μουσικό μας ορατόριο.

Επιθυμούμε να συμμεριστείτε την προσπάθειά μας και να εντείνετε τις πνευματικές σας δυνάμεις για να γιορτάσουμε μαζί το αισιόδοξο μήνυμα, αυτό το μήνυμα που είναι στο σκεπτικό της Βούλησης του Εντολέα μας. Δεν σας ορίζουμε, δεν σας υποχρεώνουμε· απλώς σας αγαπάμε. Εσείς επιστρατεύστε απλώς την ελεύθερη βούλησή σας χωρίς φόβο, δισταγμό και μεμψιμοιρία, απεκδυθείτε το μένος και ελάτε να ξεκουραστείτε στην Πηγή της Αλήθειας.

 


86 Π.Δ., Γένεσις 1:3.

ΚΕΦΑΛΑΙΑ