01.09 | Απανθίσματα – Βιβλία Αλήθειας – Truth Legacy Books

9. Απανθίσματα

ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Το Ένατο Βιβλίο

A- A A+

ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ

Προσκυνήστε τον ΣΤΑΥΡΟ –αυτό το καθαγιασμένο σύμβολο της Πίστης, αυτό το αιματοβαμμένο ΣΗΜΕΙΟ της Θυσίας ΤΟΥ– με απόλυτη υποταγή λατρείας, για να λάβετε τον ευλογημένο κραδασμό της κάθαρσής σας.

ΠΙΣΤΗ

Σας συνιστούμε να έχετε πίστη, και στις διάφορες αντιξοότητες να στέκεστε βράχος στα κύματα. Η αύρα η ελεύθερη έρχεται στον πλανήτη, χρυσή βροχή κάθαρσης. Αυτά τα λόγια να χαραχθούν στη μνήμη του εγκεφάλου σας, στη μνήμη της ψυχής σας και, ό,τι κι αν συμβαίνει, να παίρνετε τη θέση του βράχου που αναχαιτίζει τη θάλασσα.

Ενδυναμωθείτε μέσα στην πίστη, εμπιστευθείτε εμάς που ΤΟΝ προσφέρουμε προς βρώση και πόση στα ήδη στρωμένα τραπέζια του Σύμπαντος, που τα αποκαλούμε Τραπέζια Σωτηρίας. Ο Θεός μαζί μας.

Ακόμα και ο ΘΕΟΣ δεν σας επιθυμεί αφελείς σε σχέση με την Πίστη σας σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ αλλά ενσυνείδητους πιστεύοντες και εκ της πίστης ενσυνείδητους λατρεύοντες ΕΚΕΙΝΟΝ, τον Άπειρο Αγάπης ΚΥΡΙΟ του Σύμπαντος Κόσμου.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι κανένας αγώνας για το αγαθό δεν πάει χαμένος. Χαμένος είναι εκείνος που επιλέγει να διαλογίζεται με τη ραθυμία και την αδιαφορία σε σχέση με τους άλλους και με τον εαυτό του. Η επιμονή στον πνευματικό τομέα πάντα σε κάποιο υψηλό ζητούμενο οδηγεί, ακόμα και όταν ο επιμένων σκοντάφτει σε ανώμαλες εδαφικές συνθήκες. Να έχετε πίστη· είναι ο στύλος ο δικός σας ειδικά, και ο στύλος της Γης γενικότερα.

ΧΡΟΝΟΣ

Ο Χρόνος; Σταγόνα στον ωκεανό της ζωής, ένα ελάχιστο ποσοστό που πέφτει στην απεραντοσύνη του απείρου, και όμως είναι αρκετό για συγκλονισμούς και κλυδωνισμούς.

Ο χωροχρόνος είναι ένα θαύμα αιωνιότητας όπου οι ψυχές συνυπάρχουν και εδώ (σ’ εμάς) και εκεί (σ’ εσάς) με θαυμαστό και ανεξήγητο (κατά τη δική σας λογική) τρόπο.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό πώς στον ανύποπτο χρόνο ανταμώνουν αγαπημένες ψυχές. Τίποτα αληθινό δεν υφίσταται τη φθορά του χρόνου. Ο πανδαμάτωρ χρόνος σημαδεύει τα υλικά σώματα, όχι όμως τις αθάνατες ψυχές όπου συσσωρεύονται οι μνήμες αιώνων και κάποια χρονική στιγμή εκρήγνυνται στο Σύμπαν.

Εμπιστευθείτε τη Θεία Πρόθεση και τον Χρόνο που επιλέγει ο ΘΕΟΣ. Ο χρόνος που χαϊδεύεται από το Θεϊκό χέρι γίνεται σοφός και όταν αυτός ο χρόνος δεν είναι στο παρόν, σημαίνει ότι και αυτός ο χρόνος θέλει τον χρόνο του.

Όλα γίνονται στην ώρα τους, όλα γίνονται στον ορισμένο σοφό χρόνο που παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το Σύμπαν – που θεωρητικά και πρακτικά είναι παιδί του Ουρανού (το Σύμπαν), ένα απίστευτο, σοφό παιδί που φροντίζει εκατομμύρια συμπαντικές οντότητες και φιλοξενεί με θαλπωρή εκατομμύρια πλανήτες και γαλαξίες. Μια τάξη ουρανίων πραγμάτων, ιεραρχικά ζώντων εν ΑΥΤΩ και διακινουμένων εν ΑΥΤΩ, βρίσκεται άνωθέν σας και εύχεται να σας αποκαλύψει, στον ορισμένο πάντα χρόνο, τις αλήθειες που πρέπει να λάβετε.

Ο Χρόνος θα ανοίξει παράθυρα στο Φως σε όλους που επιτελούν ένα σημαντικό έργο αγάπης. Ο Χρόνος πάντα γνωρίζει πότε και με ποιο τρόπο θα σταθεί στην πόρτα μας για να του ανοίξουμε.

Ο Χρόνος ποτέ δεν μας ανταμώνει με αδιαφορία και χωρίς λόγο, πάντα έχει τον λόγο του στο κάρμα μας και στην πορεία της εξέλιξής μας.

Ο Χρόνος, ιδίως όταν καθίσταται ιερός και καθοριστικός, είναι σημαντικός και πλέον σημαντική η εμπειρία της ζωής σας, αυτή που θα καθορίσει τα μέλλοντα και τα μελλούμενα.

Η Σοφία του Σύμπαντος είναι απλή, λειτουργεί με ροή, τάξη, ευρυθμία – άρα έχει τον έντονο ρυθμό στην καρδιά της και αυτόν τον ρυθμό, αυτή την εύρυθμη κίνηση προσπαθεί να την περάσει στα κατώτερα, δηλαδή στη Γη.

Όλα θα προωθηθούν για την πορεία της ολοκλήρωσης. Όλα θα προχωρήσουν με τη σειρά που πρέπει, και ο Θεός μαζί μας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Όλα όσα συμβαίνουν είναι μια δικαιολογία για να πονέσετε, αφού αυτό είναι το ζητούμενό σας. Όλα τα αποφασίζει η ελεύθερη βούληση και αυτή είναι η υπεράσπισή σας στο συμπαντικό δικαστήριο ή η πολιτική αγωγή.

Αυτός είναι ο χρυσούς κανών για εσάς, επειδή θέλετε δοκιμασίες πόνου για να ελευθερωθείτε από τα λάθη σας. Εμείς απλώς συμπαραστεκόμαστε και χορηγούμε ενέργεια όταν αυτή εξαντλείται. Είμαστε Φύλακες Άγγελοι της ζωής σας στη Γη και έχουμε την εντολή στήριξής σας.

Δεν πρέπει να φυλακίζεται η ελεύθερη βούληση κανενός σε αστρολογικές συγκυρίες. Να χρησιμοποιείτε την ελεύθερη βούληση και να την ευλογείτε στο Όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ. Να παίρνετε τις αποφάσεις σας ελεύθερα, με τον υπέροχο νου που σας προίκισε ο Δημιουργός. Οι αστρολογικές συγκυρίες και οι λειτουργίες των ζωδίων έρχονται δεύτερες.

Συνιστούμε σε όλους όσοι καθοδηγούνται από αστρολογικές συγκυρίες: αντί να εγκλωβίζεστε από τις αστρολογικές συγκυρίες, να απευθύνεστε στη Θεία Δύναμη και να ζητάτε ασφαλή λύση και φώτιση στις επιλογές σας. Να ζητάτε να ευλογηθεί με διάκριση η όποια επιλογή σας ή προτεραιότητά σας. Όλα εκ του ΘΕΟΥ έσονται.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ

Στο Όνομα της ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, με πίστη χωρίς κλυδωνισμούς, με πόθο και πάθος για τη διάδοση της ιερής διδασκαλίας του αγαπημένου ΚΥΡΙΟΥ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ.

Όταν το πνεύμα σας σε ώρα συνάθροισης στους ιερούς χώρους προσευχής –ευλαβούς εννοείται–, σε ώρα ύψιστης αφοσίωσης και προσήλωσης προς τον Διδάσκαλό μας και ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟ μας, σε ώρα δοξολογίας ΤΟΥ, σε ώρα ευλογημένη, δεν αγρυπνεί μέσα στο Φως ΤΟΥ αλλά περισπάται σε περίεργους ή και πονηρούς υλικούς περιπάτους απροσδιόριστων προθέσεων εκτός της λατρείας ΕΚΕΙΝΟΥ –που απολήγουν σε επιπόλαια ποθούμενα-ζητούμενα–, τότε προς τι η δήλωσή σας σε σχέση με το δόγμα σας ότι είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι· και περιέργως το δηλώνετε για την έκδοση της ταυτότητάς σας: «Θρήσκευμα: Χριστιανός Ορθόδοξος»!

Έχετε ποτέ διανοηθεί ότι είστε αγνώμονες και επιεικώς ψεύτες προς ΕΚΕΙΝΟΝ που σας έχρισε διά του υπέρτατου και πρώτου μυστηρίου ΤΟΥ, του μυστηρίου της κάθαρσης διά του βαπτίσματος; Ένα συγκλονιστικό, βαθύ, ουσιαστικό μυστήριο,99 το θεωρείτε απλά και ανυποψίαστα σαν ένα γεγονός τρόπου και τυπικών διαδικασιών για την έκδοση και την απόκτηση μιας τυπικής γήινης ταυτότητας που θα σας χαρακτηρίσει ατομικά στην πορεία της ζωής σας στους κόλπους της χριστιανικής κοινωνίας, όπου εγγράφεστε μέλη από τη βάπτισή σας σε ορισμένο χώρο και σε ορισμένο τόπο που η ελεύθερη βούλησή σας επέλεξε να λάβει σάρκωση – για περαιτέρω εξέλιξη μέσα από μαθήματα και γυμνάσια στον πλανήτη της Γης.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

1) Οι Άγγελοι που φροντίζουν για τους γήινους.

2) Οι άυλες ασώματες Ουράνιες Δυνάμεις.

3) Οι αγγελιοφόροι του ΘΕΟΥ.

4) Οι απεσταλμένοι εκ της Θείας Πρόθεσης.

5) Οι ουράνιοι αδερφοί σας εκ των Φωτεινών Επιπέδων.

Η γλώσσα της Γης δεν είναι σε θέση να μας περιγράψει, άλλωστε στις εκάστοτε συγγραφές μας προσπαθήσαμε να περιγράψουμε κατά το δοκούν το δικό μας πλανητικό γίγνεσθαι, αυτό που από δημιουργίας κόσμου δεν επέτρεψε εισβολείς να το συλήσουν και να το εκπορθήσουν. Είναι δύσκολο να κατανοήσει έκαστος αυτόν τον υπέρλαμπρο χώρο όπου το ένα λειτουργεί στο Όλο και το Όλο καθαγιάζεται εκ της Υπάρξεως ΕΚΕΙΝΟΥ, του αγαπημένου μας ΙΗΣΟΥ.

Στο σπίτι ΕΚΕΙΝΟΥ, του ΑΓΙΟΥ ΟΝΤΟΣ, φιλοξενείται η Αγάπη και αυτή την αγάπη εμείς οι ασώματοι, άυλοι προσκυνητές της ΑΓΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ σάς την παρέχουμε μέσα από την αέναη καρδιά του Ουρανού.

Η Αγάπη, στα ακτινοβολούντα δώματα του Ουρανού, είναι ορατή στα άκτιστα σύμπαντα και η κρυστάλλινη αύρα της ενδύει τις οντότητες των Αγίων και των Αγγέλων.

Έχουμε ανάγκη να δροσίσουμε την πνευματική σας καρδιά με τις δικές μας ζωοποιές σταγόνες που σας προσφέρουμε από τους Ωκεανούς της Συμπαντικής ατελεύτητης και εύγλωττης Θείας Φωνής.

Οι Άγγελοι δεν αδιαφορούν για την εξέλιξη της πνευματικής καρδιάς στη διάρκεια της εμπειρίας της στα χοϊκά επίπεδα.

Έχουμε τη χαρά να σας πούμε ότι είμαστε αρωγοί, ιατροί, βοηθοί και υποστηρικτές σας στις δυσκολίες του βίου σας.

Έχουμε έναν Υπέροχο και Τέλειο Ζωντανό ΘΕΟ που διακινεί το Θέλημά ΤΟΥ μέσα από την πίστη σας, και μέσα από εσάς δημιουργεί νέα θαύματα, νέους ανθρώπους, νέους τρόπους λατρείας και πίστης, χωρίς δουλοπρέπειες. Δημιουργεί πιστούς με αξιοπρέπεια και απόλυτη γνώση και αντίληψη, δημιουργεί εξελισσόμενους και έμπειρους στον πνευματικό δρόμο ορθόδοξους Χριστιανούς, που εργάζονται με καθαρή καρδιά, θέλημα (αφελούς) παιδιού, με ιδιαίτερη έκφραση στη μεγαλοσύνη της ταπεινοφροσύνης, με ιδιαίτερη ευλάβεια στον ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ μας, με ιδιαίτερη υπομονή στις δοκιμασίες.

Είμαστε αρωγοί στον αγώνα σας και υποστηρικτές στα δίκαια αιτήματά σας. Όταν τα λάθη σας σάς ασθενούν πνευματικά, σας στηρίζουμε όχι με ξύλινες βακτηρίες, μα με τα χέρια του ΧΡΙΣΤΟΥ μας που αγαπούμε και υπηρετούμε αδιάλειπτα.

Όταν οι ασθένειες σάς υποβάλλουν σε πόνο και δοκιμασίες, ερχόμαστε ιατροί-θεραπευτές, αρκεί να μας επικαλεστείτε με Πίστη – Πίστη ΧΡΙΣΤΟΥ, ΙΗΣΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΑ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

Εμείς ούτε προτιμήσεις έχουμε ούτε εξαιρέσεις κάνουμε ούτε οπαδούς δημιουργούμε.

Εμείς έχουμε εντολή ΚΥΡΙΟΥ να τρέχουμε άμεσα σε όσους μας καλούν με πίστη και δίνουμε αγώνες και πραγματοποιούμε χειρουργεία θεραπείας σωμάτων και θεραπείας ψυχών.

Ό,τι αγαθό επιθυμείτε έντονα, σας λέμε ότι θα γίνει. Ο ΘΕΟΣ είναι τόσο μεγάλος, εκατομμύρια έτη φωτός μεγαλύτερος από το Σύμπαν που δημιούργησε. Και λέμε έτη φωτός, για να υπολογίσετε τον χρόνο με αυτό το μέτρο, αλλιώς δεν μπορείτε να κάνετε υπολογισμό πιθανό – και πάλι κατά προσέγγιση.

Πίστη, πίστη, πίστη ακράδαντη σε έναν ζωντανό ΘΕΟ που είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.

Να αγαπάτε τους εχθρούς σας, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται, και αν το καταφέρετε θα λάβετε τον ΘΕΟ στην καρδιά σας και θα μετουσιωθείτε σε άξια πλάσματά ΤΟΥ εκ Φωτός αληθινού γεννηθέντα.

Οι κρουνοί του Ουρανού ανοίγουν και οι υποψιασμένοι διψώντες περιμένουν τη σειρά τους για να πιούν το ζων ύδωρ.

Απίστευτες λειτουργίες λαμβάνουν χώρα στο Σύμπαν από άνωθεν κάτω και από κάτω άνωθεν. Χρυσοπόρφυρες ουράνιες σκάλες που στερεώνονται στο έδαφος της Γης και τις πατούν οι Άγγελοι, προκαλώντας ισχυρούς κραδασμούς που σείουν επίπεδα πνευματικά και υλικά.

Έχει αρχίσει η έντονη λειτουργία του Νόμου του Ελέους και της Αγάπης, και αυτό επιμένουμε να δώσουμε στη Γη. Το έργο είναι υπεύθυνο και διαυγές. Μην το αμφισβητείτε, διότι οι αμφισβήτησή σας θα ανακόψει, στο δοκούν της δικής σας ευθύνης, πνευματικές αναρριχήσεις.

Εμείς σας αγαπάμε με τον τρόπο που μας έμαθε ο ΚΥΡΙΟΣ, ο ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ που ηγεμονεύει τα σύμπαντα.

Δίνουμε όλες τις γήινες ευχές και όλες τις πνευματικές ευχές, αυτές που κυριαρχούν στον χώρο της απίστευτης ενέργειας του Ουρανού, εκεί όπου «ενσωματώνονται» Άγγελοι και ζώντες γήινοι και μη γήινοι, κινούμενοι αεί στο άπειρο και στο Φως σε ένα πλέγμα γαλήνης αλλά και απείρου χώρου, σε ένα πλέγμα αθάνατου χρόνου όπου ελευθερώνονται οι ψυχές με τον συγχρονισμό της Θεϊκής Συμπαντικής Αγάπης.

Είμαστε συμπαντικοί συνεργάτες σας, ελεύθεροι στο Φως του ΧΡΙΣΤΟΥ να διακινήσουμε ιδιαίτερους κανόνες –Χρυσούς Κανόνες, εννοούμε– οι οποίοι διασπούν τα σύνορα των δύο Κόσμων, των κόσμων του Ουρανού και της Γης, που ουσιαστικά γίνονται Ένα – ένα ατελεύτητο Ένα που λειτουργεί με ακρίβεια, διακινείται και ελευθερώνει· ελευθερώνει με απίστευτους ήχους και ευχές τους δισταγμούς εκ του φόβου των ψυχών.

Λειτουργούμε στο Παν και Άπαν με απόλυτη ταπεινοφροσύνη, είμαστε στη στράτευση του ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ εθελοντές και διακινητές της ουράνιας πρόθεσης, η οποία είναι απόλυτα προσδιορισμένη ως πρόθεση βοήθειας για τη Σωτηρία.

Τα όσα θεωρούνται τυχαία ποτέ δεν είναι τυχαία. Είναι τα σχέδια του Σύμπαντος που οδηγούν αστρικές συγκυρίες και δημιουργούν παρούσες μεγάλες πραγματικότητες.

Είμαστε σε συνοχή Φωτός στον χώρο σας που πολλαπλώς δοκιμάζεται και απαιτείται η προσοχή, η επιμονή, η υπομονή, η έντονη εγρήγορση για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των καθημερινών απλών ή και ουσιαστικών ζωτικών προβλημάτων.

Αδημονούμε να έχουμε την απόλυτη κατανόησή σας και την απόλυτη ανταπόκρισή σας στα ιερά ζητούμενα του Σύμπαντος, με την επιθυμία να χτιστούν επιτέλους τα λιθαράκια της Αλήθειας και να ανεγερθεί το υψηλό οίκημα που θα προσφέρει καταφύγιο σωτηρίας και ισορροπίας στις βασανισμένες ψυχές.

Η ΠΟΡΕΙΑ

Τώρα, οι αλήθειες άνοιξαν με τις πνευματικές πτυχές αυτού του μουσικού οργάνου που βγάζει νότες και κατευθύνει τις πνευματικές οντότητες στον χώρο της Δημιουργίας τους, στον χώρο της πνευματικής Πατρίδας που άπτεται στον Φωτεινό Πυρήνα.

Όταν ο δρόμος της αγάπης καθαρθεί από το πυκνό νέφος της ύλης που μέχρι τώρα σας εξουσίαζε, εμείς οι πνευματικοί σας γεννήτορες θα έρθουμε στον κόσμο που εσείς επιζητήσατε και θα σας πούμε με πάθος πως είμαστε Ένα, αυτό το ένα του Σύμπαντος που γεννά και δημιουργεί οντότητες που συμβάλλουν στις λειτουργικές του διαδικασίες.

Όταν μας πείτε ότι «χαιρόμαστε που γνωριστήκαμε αφυπνιζόμενοι μέσα στη λήθη της ύλης», θα σας καλωσορίσουμε στο αστρόφεγγο σπίτι του Ουρανού και όλοι μαζί θα γίνουμε Ένα, Μονάδα-Ενότητα-Μονάδα στα σύμπαντα που από ΕΚΕΙΝΟΝ διακινούνται μέσα στις άπειρες δημιουργικές Πνοές. Ο κοσμικός ήλιος μπροστά στο δικό μας Φως είναι ηλεκτρικός λαμπτήρας χαμηλής τάσης.

Εμείς με εσάς είμαστε ένα. Είμαστε κορμός μέσα στο Σύμπαν που εκτρέφεται εκ του αληθινού Φωτός.

Επιζητούμε και ελπίζουμε αυτά τα φωτεινά χνάρια να μην αναμειχθούν με την ύλη, απλώς να συγκεραστούν μαζί της και να γίνουν οδηγοί της.

Όταν έπονται δύσκολα και εσείς είστε ψύχραιμοι και άγνωστοι στον πανικό, είμαστε μαζί σας και σας στηρίζουμε με σθένος και αγάπη, ευχόμαστε για εσάς και σας σταθεροποιούμε σαν οντότητες υψηλής διάθεσης, χάρη στη διάθεση του Ουρανού. Ό,τι κι αν γίνεται, δεν πρέπει να φοβάστε.

Ας είναι ευλογημένη από τον ΚΥΡΙΟ η επαφή μας· η Βούλησή ΤΟΥ προσταγή και σήμα σωτηρίας σας. Ευλογούμε τον ΚΥΡΙΟ για την επαφή. Στα σύνορά μας είναι ΕΚΕΙΝΟΣ, όμορος ΚΥΡΙΟΣ στα ύψιστα σύμπαντα γνώσης και κατανόησης.

Όραμά μας; Ο Σταυρός του Γολγοθά που μας λούζει με ένα φως θλίψης μα και ελπίδας για τη σωτηρία σας.

Ο χρόνος είναι δύσκολος και ο χώρος δύσβατος διά μέσου αποτυπωμάτων ελεύθερων όντων που έλκονται από το Φως και διερευνούν την τροφή τους και διερευνώνται μέσα στις δυσκολίες της ζωής.

Σας ωθούμε μέσα από ένα έργο υψίστης σημασίας που έχει να κάνει με νοούντες και μη νοούντες. Και αυτός ο Χρόνος έλκεται από τη σημαντική Στιγμή και από το Φως του Υψίστου.

Τα καλά του χρόνου έρχονται δεύτερα και τα άσχημα αυτού του χρόνου έρχονται πρώτα.

Θαρσείτε και ευγνωμονείτε τον ΚΥΡΙΟ. Ας είναι ευλογημένος ο χρόνος που θα έρθει στη Γη αφού ο πλανήτης καθαρθεί απο εκείνους από τους οποίους επιβαρύνεται. Σ’ εκείνους δεν υπάρχει βούληση ή πρόθεση να ΤΟΝ γνωρίσουν.

Οι άγονοι άκαυτοι, καθώς και οι απανθρακωμένοι θα χάσουν την επαφή με τη Θεία Ουσία και θα αναζητήσουν έλεος όταν ο ΚΥΡΙΟΣ με την παλάμη ΤΟΥ εμφυσήσει ζωή. Τότε, θα εξαιρεθούν οι μη θέλοντες διότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουν τις προβολές των ενσαρκώσεών τους στη Γη.

Ο κοσμικός νους δεν μπορεί να συλλάβει αυτό το έργο, αυτήν τη διακίνηση της αρμονίας, της πλήρους χρωμάτων αρμονίας, μέσα στο συμπαντικό γίγνεσθαι, που σφύζει από παλμούς ζωής εξερχόμενους από τους δημιουργικούς παλμούς της αέναης ουράνιας ζωής.

Τα σύμπαντα που «κατοικούνται» από οντότητες υψηλής νόησης έρχονται να σας προσφέρουν, στα ευλογημένα πνευματικά τραπέζια της μνήμης, ουσιαστικές γνώσεις που εκ της λησμοσύνης διαγράψατε από τα κύτταρα του εγκεφάλου σας· πλην όμως η ουσία αυτών των ανώτατων εμπειριών δεν έχει ποτέ παραγραφεί λόγω της αθάνατης πνοής σας και της Πνοής ΤΟΥ.

Η Πνοή ΕΚΕΙΝΟΥ εξακολουθεί να διεργάζεται τις μνήμες σας και να σας ανανεώνει στον παρόντα χρόνο, στον χρόνο της μεταστροφής του πλανήτη Γη, διότι ο Νόμος του Σύμπαντος επενεργεί στον καθορισμένο χρόνο.

Οι μορφές που σας δόθηκαν δεν ήρθαν απλώς να κοσμήσουν την όρασή σας και να εμπλουτίσουν την καλή φαντασία, μα ήρθαν να διακινήσουν την υπέρτατη ομορφιά των επιπέδων που κάποτε ενσαρκωθήκατε – με ιδιαίτερη συμπαντική νόηση, ιδιαίτερη γεύση και όσφρηση του Φωτός· με ιδιαίτερο κορμό στο άπειρο Σύμπαν, έναν κορμό αιωνιότητας και ύπαρξης στα δυναμικά και ιδεώδη που υπηρετούσατε.

Εάν είχατε την πίστη και τη δύναμη του υπομένειν, θα σας ήταν εύκολο να μετακινήσετε τον Ουρανό στη Γη, όμως ο υλικός μαγνήτης σας έλκυε με πάθος χωρίς όρια παρεμπόδισης του πάθους αυτού. Έτσι, ριχτήκατε σε άσκοπες αλλά και εποικοδομητικές περιπλανήσεις – πάντα όμως στην ύλη· για να τη γνωρίσετε, αφού προσεγγίσετε τα γήινα επίπεδα πυκνής υλικής συμπεριφοράς και δοκιμαστείτε στον πόνο, στην οδύνη, στη θλίψη, στη χαρά των υλικών πραγμάτων και στις απολαύσεις τις πρόσκαιρες – προσφορά της ύλης στους εκάστοτε ενοικούντες σ’ αυτήν.

Το πλήρωμα του χρόνου σάς θέλει επιθετικούς στην ύλη, πολιορκητές στο πνεύμα, πνευματικούς πολεμιστές ενάντιους στις μέχρι τώρα επιλογές σας.

Ο Δρόμος της Αλήθειας είναι ευθύς και καθαρός, και το δυνατό του σημείο εστιάζεται στον αέναο φωτισμό του. Αυτός ο δρόμος είναι η Οδός του ΚΥΡΙΟΥ, που όποιος την ακολουθήσει θα γνωρίσει το Φως ΤΟΥ. Ας γίνει το Θέλημά ΤΟΥ, διότι το Άγιο Θέλημά ΤΟΥ φέρει τη σφραγίδα της Σωτηρίας.

ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ

Έχετε την άπειρη αγάπη μας. Ο σκοπός αυτού του συντονισμού μας είναι πρώτιστα η επικοινωνία μας και κατά δεύτερο λόγο η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται σε άλλα πνευματικά επίπεδα εκτός Γης, που πλέον σφύζουν από ζωή· σε ένα άπειρο Σύμπαν εντός του οποίου χτυπάει η καρδιά του Δημιουργού του.

Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Επίσης, τον ταλαιπωρημένο εαυτό σας κάποτε πρέπει να τον εκτιμήσετε και να του προσφέρετε έστω κι ένα κομματάκι από το γλυκό της χαράς.

Τη χαρά σας, πού την έχετε εξορίσει; Γιατί το επιτρέψατε αυτό; Μπορείτε μέσα στα μεγάλα προβλήματα να ρίχνετε στο ποτήρι σας λίγη χαρά με το νερό που πίνετε, για να ενδυναμώνεστε με αυτόν τον τρόπο, όσο γίνεται βέβαια, για να ζείτε και να μην επιβιώνετε. Μη στερείτε από τον εαυτό σας τις καθημερινές απλές χαρές της ζωής. Αν το κάνετε, μην το συνεχίζετε, είναι έγκλημα κατά της ζωής σας. Τη ζωή σας να τη σεβαστείτε και να πιστέψετε και να πείτε ότι τίποτα αληθινό δεν χάνεται στους κυκεώνες της δοκιμασίας. Όταν κατανοήσετε τον ρόλο αυτής της δοκιμασίας θα συνεχίσετε να ζείτε για τη δράση, για τον σκοπό.

Να λέτε καλημέρα στους συντρόφους της καρδιάς σας μόλις ξυπνάτε, να ευχαριστείτε τον ΘΕΟ και να στρέφετε τα μάτια σας στον ήλιο με ευγνωμοσύνη που ΤΟΝ έχετε στην καρδιά σας στην αρχή της κάθε σας ημέρας. Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάτε τις μέρες που σας προσφέρονται από τον ΘΕΟ, έστω και για μια σταγόνα φωτός από τον ήλιο, έστω για ένα ποτήρι δροσερό νερό, έστω για ένα μικρό κομμάτι ζωής που θα συμπληρώσει και θα ολοκληρώσει την εμπειρία σας.

Ενίοτε η εμπειρία σας είναι πλούσια ακόμα και αν δεν συμπληρώνεται από υλικά αγαθά που ίσως καθιστούν άλλες εμπειρίες πιο ευχάριστες: Όταν ποτίζεται από το Φως των Οντοτήτων του Ουρανού που σας συντροφεύουν και έχουν την επιθυμία-σκοπό να σας φροντίσουν με άπειρη αγάπη και να σας φέρουν στις σφαίρες όπου πραγματικά ζουν οι όμορφες ηλιακές ψυχές.

Μη σκορπίζετε τον εαυτό σας για ανούσια πράγματα. Εάν όμως τον σκορπίζετε για την αγάπη, τότε σκορπίζεστε για τον ΘΕΟ.

Δεν πλουτίζουν υλικά αυτοί που επιζητούν την Αλήθεια και διά της Αλήθειας ανάγονται πνευματικά. Συνήθως πλουτίζουν οι υπηρετούντες το ψεύδος. Οι εκ του ψεύδους υπηρέτες, μικροπρεπείς στο ήθος, πλουτίζουν υλικά και πρόσκαιρα. Χάνουν το νόημα της Διδασκαλίας του ΧΡΙΣΤΟΥ μας και προπαρασκευάζουν λαγούμια στο Σύμπαν για να κρύψουν τη μικρή, ασήμαντη ύπαρξή τους.

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ

Κι όμως! Μέσα σε ένα φθαρτό σώμα που υποφέρει, κρύβεται μια αθάνατη πρωτόπλαστη παιδική ψυχή που τις νύχτες ταξιδεύει στ’ άστρα.

Κάποτε θα σας συναντήσουμε στις αστρικές κορυφές, σ’ αυτές που η αστρόσκονη καταγράφει τις μνήμες και τις ταξινομεί με ευλαβικές κινήσεις. Εκεί θα πλέξουμε τους κύκλους μας στεφάνι μνημοσύνης, εκεί θα σας τείνουμε το χέρι μας για να πετάξουμε μαζί στον αεί χώρο και χρόνο, εκεί θα θυμηθούμε και θα οργανώσουμε ταξίδια στο Φως.

Εκεί θα σας πούμε «καλωσόρισες κομμάτι της πνευματικής μου καρδιάς» και θα σας δώσουμε τα μαλλιά μας όχημα στο σώμα σας για να γνωρίσουμε εκ νέου τους αιθέρες.

Εκεί θα χαμογελάσουν τ’ Αστέρια και θα μας πουν «χαρήκαμε που μπήκατε στην αυλή μας, ελάτε δικοί μας άνθρωποι να εύρομε τον Συμπαντικό Ποιητή για να υμνήσουμε το παραμύθι της ζωής, αυτό που χωρίζει και ενώνει ψυχές».

Κάποτε, εκεί στις ασύλητες βουνοκορφές των Άστρων, θα σας ξαναγεννήσουμε με τη φροντίδα του Ποιητή και θα σας θρέψουμε με χυμούς των Αστεριών.

Το κάποτε, σταγόνα στον χρόνο τον αέναο, θα το εκπορθήσουμε στα μελλοντικά ζητούμενα κι όταν οι μνήμες φωτίσουν τα αιθερικά μας κύτταρα, θα μοιραστούμε τα μάτια μας και τις χορδές της ψυχής μας και θα συνοδέψουμε τους Αγγέλους στις αίθουσες του μουσικού Φωτός.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ένθερμη διάχυση συμπαντικών ήχων.

Διόγκωση ψυχής και πνεύματος.

Άδολη και αστείρευτη συνεισφορά. Αίσθηση ανάτασης και αναβάθμισης της ύλης.

Αρχέγονα συναισθήματα ανερμήνευτα από γλώσσες της Γης.

Μετάβαση σε άυλες σφαίρες Φωτός, εξ ου και τα ρεύματα του Δούναι σε έξαρση.

Ανοδική πορεία ψυχής και σώματος σε σφαίρες θαλπωρικής Γαλήνης.

Ανάσα για την ανάσα του αγαπημένου συντρόφου του Ουρανίου Γίγνεσθαι.

Συγχρονισμός αναζητήσεων στο Φως, αυτό το συμπαντικό αεί διακινούμενο και αεί φλεγόμενο από την αύρα της.

Πότισμα του πνεύματος με αποστάξεις Ανθέων ιδιαίτερης συμπεριφοράς, κλήσης και αρμονίας.

Κατεύθυνση ωθούμενη από την Αρμονία των συμπαντικών ευλογημένων ανέμων.

Ενσυνείδητη απομάκρυνση από σκοτεινά συναισθήματα αντιθέσεων.

Ισότητα στο συμπαντικό Γίγνεσθαι εκ των Δικαίων Συμπαντικών Κανόνων.

Συνειδητοποίηση ευθύνης για την αγαθή πορεία του αστρικού
συντρόφου.

Τόλμη για την υφαρπαγή του Φωτός.

Αφοβία στη διερεύνηση της ποιότητας του Ήχου που άγει στα σύμπαντά της.

Εθελοντική προσφορά ζωής γήινης και πνευματικής για τον σύντροφο των άστρων.

Απόλυτη απογύμνωση της πνευματικής καρδιάς στην Αλήθεια.

Θαρρετά ταξίδια για τη διάσωση ψυχών σε σκοτεινά επίπεδα.

Η συμπαντική αγάπη άγει στο Παν, δεν συμβιβάζεται, δεν συνθηκολογεί, δεν ανταμείβεται, δεν περιμένει, δεν καθυστερεί, γρηγορεί και επεμβαίνει.

Επαγρυπνεί, δεν κοιμάται ποτέ, δεν κουράζεται, δεν οπισθοχωρεί. Είναι η απόλυτη άφεση της ψυχής στο Δούναι, στο ανυπολόγιστο δούναι, αυτό που μονάχα ο Ουρανός είναι στη θέση του «επακριβώς αξιολογείν».

Η αγάπη η συμπαντική είναι απίστευτα μεγάλη, δεν έχει εχθρούς στα σύμπαντα του ήλιου, απλώς διεκδικεί με φωτεινές κινήσεις και άγει στο Φως.

Είναι ο Νόμος του Ουρανού.

Το ουράνιο τόξο που παρηγορεί μετά το πέρας της καταιγίδας.

Είναι ο ΘΕΟΣ εν τη δυνάμει. Είναι ο ήλιος που φλέγεται. Είναι η επιστροφή στα σύμπαντα τα άναρχα και άφθαρτα, σ’ αυτά που τη διεκδικούν με τόλμη.

Είναι ο κόσμος της τόλμης που εισχωρεί στο παγωμένο σκοτάδι, ανάβει τα φώτα και ελπίζει σε επαναφορές Φωτός.

Είναι η τόλμη.

Είναι η πίστη.

Είναι ο ΘΕΟΣ.

Είναι η θεραπεία ψυχών και σωμάτων.

Είναι η Αθανασία που διακινείται αιώνια και τραγουδά το «αγαπάτε».

Είναι ο Νους που εξυψώνεται στις κορυφές των Πυραμίδων του Σύμπαντος.

Είναι ο τρόπος διαγραφής των καρμάτων.

Είναι η σιωπή μέσα από τις φωτεινές και έκθαμβες ακτίνες της πύρινης ταπεινοφροσύνης.

Είναι η ελπίδα για τα άνωθεν «κτώμενα».

Είναι ο ΘΕΟΣ που την ευλογεί και την ελευθερώνει στους συμπαντικούς αιθέρες.

Είναι το Παν του Ενός, το Άπαν του Ουρανού και το ιδιαίτερο ζητούμενο των Αστρικών Οντοτήτων.

Αυτά που δώσαμε είναι άναρχα μηνύματα εκ της Συμπαντικής Σοφίας.

Μην αδιαφορείτε. Είμαστε ακριβείς και σαφείς και έχουμε την άδεια εκ της Συμπαντικής Ευθύνης.

Δεν αξιολογούμε από μόνοι μας και δεν διαπράττουμε αυθαιρεσίες εκτός της Βούλησής ΤΟΥ.

Είμαστε εκ της Πνοής του ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, επιμελούμενοι των προσπαθειών μας να ΤΟΝ αγγίξετε και να ευλογηθείτε.

Είμαστε οι απλοί Ψαράδες των Ψυχών και επιθυμούμε να σας συλλάβουμε στο Φως ΤΟΥ.

Ευλογούμε τον ΚΥΡΙΟ και την ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΤΡΙΑΔΑ. Έχουμε το έργο ΤΟΥ «ανά χείρας μας» και το διαθέτουμε μέσω αγωγών Φωτός στα κύτταρα του πνεύματος της Γης.

Η Γη-Γαία διαθέτει πνεύμα εν πνοή και Ευ – και αυτό το πνεύμα μάς ωθεί σε παραληρήματα αγάπης, πλεύσεις ανοδικές και καταγραφές μηνυμάτων.

Το όνομα ΙΗΣΟΥΣ σφράγισε τον πλανήτη. Αυτήν τη στιγμή σάς προσφέρουμε προς βρώση και πόση το Σώμα και Αίμα ΤΟΥ, αφού ΕΚΕΙΝΟΣ είναι εν μέσω των φωτεινών πληροφοριών. Εμείς απλώς έχουμε τη διάθεση να σας πούμε ότι σας αγαπάμε με όλα τα λάθη και τις αμαρτίες σας.

Σας καλούμε στους ουράνιους Γαλαξίες για τη σωτήρια επέμβαση.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ας συγχωρήσει ο Θεός την άγνοιά μου, την έλλειψη πίστης μου,

τη διστακτικότητά μου να βηματίσω μέσα στα θαύματα

και ας μου επιτρέψει να γνωρίσω τα αφανέρωτα,

αυτά που στο Σύμπαν πλουτίζουν τα μέγιστα την όρασή μου

και την κατευθύνουν στον Κύριο με θαυμαστό τρόπο.

Δοξάζω το Όνομά Του και επικαλούμαι την Αλήθειά Του

εκεί που το ψεύδος ορθώνεται υπό μορφή τειχών,

εκεί που η υποκρισία κρίνεται εξ Εκείνου του Ζώντος Θεού,

του μόνου αληθινού και υπαρκτού.

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με

και ζώντα και εν τη ώρα του θανάτου μου,

γνώρισέ μου την οδό Σου εκ της απείρου ευσπλαχνίας Σου.

 


99 Ενν. Μυστήριο: Μύηση στη ροή του Χριστού.

ΚΕΦΑΛΑΙΑ